20 de femei celebre care nu respectă noile standarde de frumusețe

Când pătrunzi în lumea artificială de pe rețele de socializare, trebuie să te pregătești pentru minciuna născută din dorința de a arăta mereu perfect.

Despre asta este contul de pe Instagram "Goddess Women", urmărit de 319.000 de persoane, al cărui obiectiv este să demonstreze cât de anormale sunt standardele estetice actuale. Fotografiile editate ale unora dintre cele mai frumoase femei din showbiz sunt puse alături de aceleași imagini, neprelucrate, pentru a arăta diferența între adevăr și minciună.

Cum era de așteptat, conținutul acestei pagini a provocat o controversă fără sfârșit și a împărțit publicul în două tabere.
Pe de o parte, susținătorii editării foto cred că "Goddess Women" folosește Photoshop-ul și filtrele foto pentru a crea artă digitală și exprimă viziunea autorului despre frumusețe. De cealaltă parte se situează cei care consideră că această pagină face o regulă din portretele nerealiste, modificate, ignorând faptul că tocmai "imperfecțiunile" ne fac să arătăm bine. În plus, imaginea nerealistă despre frumusețe are un impact

Cu toate "îmbunătățirile" create cu ajutorul softurilor și a algoritmilor de inteligență arficială, frumusețea naturală, cu limitele ei, se impune în fața idealului forțat în preferințele celor care urmăresc această pagină pe Instagram.
Explicația e simplă: oamenii sunt mai atrași de chipurile pe care le cunosc, cu trăsăturile familiare, decât de niște portrete superbe, dar care pierd legătura cu realitatea.
1 din 21

Scarlett Johansson

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod