Bruce Willis a împlinit 66 de ani: Starul e fericit cu soția lui, pe care și Demi Moore o admiră

Actorul american trăiește a doua tinerețe după ce a întâlnit femeia perfectă: chiar și fosta lui soție o admiră pe Emma Heming.
Rareori poți vedea o femeie care să aibă cuvinte de laudă la adresa celei care i-a luat locul în inima fostului soț. Demi Moore face asta cu toată convingerea, felicitând-o la scenă deschis pe Emma Haming, a doua soție a lui Bruce Willis. Cine nu observă cât de fericit și de strălucitor arată starul din "Die Harrd"?

Acum, la cei 66 de ani, pe care i-a împlinit pe 19 martie, actorul american este un bărbat împlinit și un tată devotat. Bruce si Emma au doi copii, Mabel (noua ani) si Evelyn (sase ani).

O femeie minunată


Contribuția soției sale, modelul englez Emma Heming (42 de ani), merită toate aprecierile, iar Demi Moore i-a adus un omagiu de 8 martie.

Actrița în vârstă de 58 de ani este bună prietenă cu Emma, care s-a căsătorit cu Bruce Willis în 2009, la nouă ani după divorțul acestuia de Moore. Demi a dezvăluit că sunt la fel de apropiate ca niște surori.

Vedeta a postat pe Instagram două imagini cu Emma Haming, desemnând-o una dintre cele două femei care o inspiră.

"Suntem mame unite, surori apropiate în această aventură nebună care este viața", a scris ea.



"Emma este o mamă frumoasă dedicată familiei sale, o femeie absolut minunată, și acum își poate adăuga afacerea de antreprenoare în CV. Și-a croit în liniște un drum al ei pentru a crea @cocobabaofficial, lansand primele produse de ingrijire a pielii pentru femei si mame! Toate avem nevoie de asta!"
, a continuat Demi. "Puterea, determinarea si pasiunea ei sunt inaltatoare, e o femeie care te inspira", a incheiat vedeta.

"Cum sa nu-mi atingi sufletul! Multumesc, Demi. Si eu te ador"
, i-a raspuns Emma.

Bruce Willis nu-și uită prima soție


Demi Moore si Bruce Willis au fost casatoriti din 1987 pana in 2000 si au patrat o relatie apropiata si dupa divort. Ei au trei fiice - Rumer (32 de ani), Scout (29 de ani) si Tallulah (27 de ani).

În 2005, Bruce Willis mărturisea pentru Vanity Fair că nu se pune problema sa rupa relatia cu fosta sotie: "E greu pentru oameni să înţeleagă, dar încă mergem în vacanţe împreună.

Ne creştem împreună copiii - încă avem ţelul ăsta. Demi este mama copiilor mei", a explicat el.



În 2015, Demi Moore vorbea despre modul în care a afectat-o divorţul pe fiica lor, Rumer. "Când eu şi tatăl său am decis să divorţăm, cel mai mare impact a fost asupra ei. Atenţia presei este dură când eşti un copil, e greu să te obişnuieşti că toată lumea ştie despre ce trăieşti", a declarat vedeta într-un interviu.

Descoperit când lucra ca barman


Bruce Willis s-a născut la 19 martie 1955, în Idar-Oberstein, Germania. Mama de origine germană, Marlene Kassel, iar tatăl american, David Andrew Willis locuiau la o bază militară a Statelor Unite.

După ce a absolvit liceul, a lucrat ca gardian de securitate la Centrala nucleară de la Salem, New Jersey şi a transportat echipaje de lucru la fabrica DuPont Chambers Works din Deepwater, New Jersey. A urmat studii de teatru la Colegiul Universităţii Montclair.

A participat la nenumărate audiţii şi a experimentat, în acelaşi timp, meseria de barman. Talentul său actoricesc a fost descoperit în timp ce lucra într-o cafenea din New York, de un regizor care avea nevoie de un barman pentru un rol mic într-o peliculă.

Ca actor, a debutat pe scenă în piesa "Heaven and Earth" şi a obţinut, apoi, roluri în diferite seriale TV, precum "The First Deadly Sin" (1980), "The Verdict" (1982) şi "Miami Vice" (1984). Willis a devenit celebru în 1985, odată cu apariţia în serialul de televiziune câştigător al unui premiu Emmy "Maddie şi David".

Citește și: În căutarea look-ului perfect. Cum arătau vedetele cu ani în urmă


În 1988, a jucat pentru marele ecran, înregistrând o nouă reuşită, cu "Die Hard". Bruce Willis s-a impus apoi la Hollywood cu roluri în filme de acţiune, precum celebra serie "Greu de ucis", "Ultimul samaritean", "Pulp Fiction", "Şacalul".

Actorul mai are în palmares roluri în producții de succes precum 'Pulp Fiction" (1994), "The Fifth Element" (1997), "Armageddon" (1998), "Ocean's Twelve" (2004) și "Sin City" (2005).

Bruce Willis este dublu câştigător al premiului Emmy, în 1987, pentru pelicula "Moonlighting" şi, în 2000, pentru pelicula "Friends". De asemenea, este laureat al premiului Globul de Aur în 1987 pentru pelicula "Moonlighting".

Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod