17 imagini cu vedete și copiii lor care le seamănă perfect. Cindy Crawford și Kaia Gerber par surori gemene!

Potrivit științei, fiecare cuplu poate produce, ipotetic, 64 de trilioane de copii, toți diferiți.
Diversitatea este arma secretă a naturii, însă trebuie să recunoaștem că suntem încântați atunci când copiii ne seamănă. Întrebarea clasică pe care am auzit-o cu toți în copilărie este în mod clar „Cu cine semeni? Cu mami sau cu tati?”. Copiii unor celebrități nu trebuie să răspundă la o astfel de întrebare, pentru că asemănarea cu părinții lor este una izbitoare. 

De la trăsăturile feței, forma nasului, culoarea și textura părului, culoarea ochilor și chiar detalii mici precum alunițe sau gropițe în obraji, unele staruri se pot lăuda că cel puțin unul dintre copiii lor le seamănă perfect.

Citește și: 3 generații într-o singură imagine. Fotografiile de familie cu care se mândresc vedetele


Un exemplu grăitor este cuplul mamă-fiică Cindy Crawford și Kaia Gerber. Nu doar că seamănă cu mama sa la perfecție, dar Kaia a ales să urmeze aceeași carieră, devenind un model de succes.

Și actrița Lisa Bonet se poate lăuda că fiica sa, Zoë Kravitz, îi seamănă perfect.
Este valabil și în cazul lui Julianne Moore și al fiicei sale, Liv.

Descoperă în galerie 17 vedete și copiii lor care le seamănă foarte bine.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
7 Iunie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod