3 generații într-o singură imagine: Fotografiile de familie cu care se mândresc vedetele

Heidi Klum, Beyonce sau Jennifer Lopez sunt numai câteva dintre vedetele care au postat de-a lungul timpului pe rețelele de socializare fotografii în care apar alături de copii și părinți, portrete de familie care atrag mii de aprecieri.
Iar în cazul familiilor în care există mai multe generații de celebrități, astfel de portrete sunt și mai interesante.

Unele staruri care au devenit deja bunici se mândresc cu copiii și nepoții lor, așa cum este cazul lui Kris Jenner, Goldie Hawn, Susan Sarandon sau Steven Tyler.

„O familie fericită este cheia fericirii”, a declarat actrița Goldie Hawn pentru Women’s Weekly. „Mă uit la copiii și nepoții noștri și nu există nimic altceva pe lume care mă poate face mai mândră decât ei.
Să fii bunică este uimitor, îmi place la nebunie. Îmi aduce o bucurie imensă”, a spus vedeta.

Citește și: 18 vedete care au îmbătrânit grațios și arată uimitor indiferent de vârstă


Fiica sa, Kate Hudson, a dezvăluit în iulie 2020 că Hawn prefera ca cei șase nepoți să-i spună „Gogo”.

„Copiii mei sunt cele mai prețioase daruri ale mele și sunt extrem de mândră de fiecare dintre ei”, a scris și matriarha clanului Kardashian, Kris Jenner, pe pagina sa de Instagram de Ziua Internațională a Mamei.

Descoperă în galerie cele mai frumoase fotografii de familie în care apar trei sau chiar patru generații, postate de celebrități pe rețelele de socializare.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
23 Mai 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod