12 sfaturi de care Andreea Marin ar fi trebuit să ţină seama ca să nu fie călcată de hoţi!

Vedeta a declarat că nu i s-a furat nimic pentru ca la scurt timp să apară teoria microfoanelor. Atât ea cât şi soţul ei, medicul turc Tuncay Ozturk, au susţinut că hoţii au fost de fapt persoane care le-au montat sisteme de ascultare
La sfârşitul săptămânii trecute, casa Andreei Marin a fost spartă de hoţi. Vedeta a declarat că nu i s-a furat nimic, pentru ca la scurt timp să apară teoria microfoanelor. Atât ea cât şi soţul ei, medicul turc Tuncay Ozturk, au susţinut că hoţii au fost de fapt persoane care le-au montat sisteme de ascultare.
Trebuie amintit faptul că în urmă cu o săptămână, în presă au apărut informaţii cum că Andreea Marin şi fostul ei soţ Ştefan Bănică jr. sunt verificaţi de ANAF în cadrul operaţiunii ”control la marile averi”.
Din declaraţiile vedetei, cele două episoade par a fi legate unul de celălalt.
26 August 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • roland pe 26 Aug 2015, 21:22
    'Otii

    ... in mod sigur,daca vin 'otii la "zana" cea "BUNA!", in mod sigur nu o sa fure NIMIC dar, daca acestia vof fi din Vaslui, atunci, ...turcaletul e pui pa langa ce vor face aia! ... si,si nici macar medicii (deosebiti despecialisi) nu vor putea lua zambetul ei "satsfac_cut" timp de o saptamana!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod