12 sfaturi de care Andreea Marin ar fi trebuit să ţină seama ca să nu fie călcată de hoţi!


Vedeta, într-o poză postată pe Facebook, foarte mândră de grădina casei în care locuieşte

1. Nu păstra în casă sume mari de bani și nu populariza valorile pe care le deții.

2. Nu anunța pe toată lumea că pleci de acasă și nu posta fotografii din concediu pe rețelele de socializare, cei mai mulți hoți acționează ”la pont”.

3. Fii atent la persoanele necunoscute care se plimbă suspect prin zona în care stai, fie că locuiești la casă sau la bloc. Hoții de obicei ”filează” câteva zile zona.

4.
Discută cu vecinii să nu deschidă interfonul oricui. Hoții caută varii pretexte să intre în bloc: poștă, gaze, distribuția pliantelor.

5. Roagă un vecin să-ți ia corespondența sau pliantele lăsate pe clanța ușii – o cutie poștală goală indică faptul că cineva este acasă.

6. Înlocuiește butucul yalei de fiecare dată când pierzi cheia, mai ales dacă s-a întâmplat înainte să pleci în vacanță.
26 August 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • roland pe 26 Aug 2015, 21:22
    'Otii

    ... in mod sigur,daca vin 'otii la "zana" cea "BUNA!", in mod sigur nu o sa fure NIMIC dar, daca acestia vof fi din Vaslui, atunci, ...turcaletul e pui pa langa ce vor face aia! ... si,si nici macar medicii (deosebiti despecialisi) nu vor putea lua zambetul ei "satsfac_cut" timp de o saptamana!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod