Vacanţă într-un picior: A făcut turul Europei şi lumea s-a îndrăgostit de ea

După ce a absolvit colegiul, o tânără din SUA a pornit într-o călătorie prin Europa. Pozele ei de vacanţă au devenit virale. Iată motivul!
Numele ei nu este cunoscut. Se ştie doar că postează pe reţeaua de socializare Reddit cu pseudonimul "devgal", dar povestea sa este emoţonantă. Tânăra din Philadelphia, Statele Unite, s-a născut cu o boală congenitală de oase, iar medicii au fost nevoiţi să-i amputeze piciorul drept, de sub genunchi, pe când avea patru ani. Cu toate astea, caracterul ei puternic şi liber a rămas neatins, la fel şi umorul său.

Când a plecat din Philadelphia pentru a colinda Europa şi-a propus să scrie pe proteză numele fiecărui oraş pe care îl vizitează şi să facă o fotografie. "Mi-am luat o proteză de desenat şi am plecat într-o călătorie", a scris ea lângă pozele pe care le-a postat pe Reddit.

Tânăra s-a ales cu o aventură memorabilă şi cu o colecţie impresionantă de imagini haioase şi surprinzător de apreciate - nici ea nu se aştepta ca pozele sale să fie atât de bine primite.
Oamenii au apreciat-o pentru optimismul său contagios şi pentru puterea de a-şi handicapul într-un accesoriu amuzant. Chiar dacă nu are un picior, ea trăieşte viaţa din plin şi se bucură şi are o atitudine pozitivă. "Toţi avem un necaz cu care trebuie să ne descurcăm, al meu s-a întâmplat să fie piciorul ăsta. Dar se poate şi mai rău", a scris ea într-un comentariu.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod