Nargila Grill&Bar - Seherezada din centrul Bucureştiului

Nargila Grill&Bar este noul local cu specific oriental din centrul Bucureştiului al cărui design autentic trimite cu gândul la poveştile Seherezadei. Locaţia este situată în zona magazinului Unirii, fiind amplasată pe două nivele. Acestea sunt amenajate cu accesorii şi mobilier în stil oriental, cu detalii ce pun accentul pe materiale dintre cele mai fine, culori şi ţesături speciale.
Nargila Grill&Bar este noul local cu specific oriental din centrul Bucureştiului al cărui design autentic trimite cu gândul la poveştile Seherezadei. Locaţia este situată în zona magazinului Unirii, fiind amplasată pe două nivele. Acestea sunt  amenajate cu accesorii şi mobilier în stil oriental, cu detalii ce pun accentul pe materiale dintre cele mai fine, culori şi ţesături speciale.

Bucătaria este compusă din preparate dintre cele mai diverse, printre ele regăsindu-se nenumărate delicatesuri din bucataria orientală precum humus, tabule, piept de pui condimentat în specific oriental, frigărui orientale, malavi, baclava dar şi narghilea cu diferite arome.
Pe lângă un meniu foarte variat, o atmosferă caldă dar misterioasă în acelasi timp, Nargila Grill&Bar oferă oaspeţilor săi  petreceri tematice cu seri orientale, ce includ dansuri şi muzică tradiţională.

Nargila Grill&Bar este situat pe strada Bibescu Voda, nr.1, sector 4. Mai multe informaţii se găsesc online pe www.nargila.ro sau pe pagina de Facebook http://www.facebook.com/NargilaGrillBar.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod