De ce e bine să consumi usturoi

Ce se întamplă dacă mănânci usturoi la masă: ce schimbări produce în corp usturoiul.
Usturoiul este unul dintre cele mai consumate alimente de romani, fiind folosit foarte des pentru a asezona si pentru a da un plus de gust mancarurilor. Usturoiul are o multime de beneficii, fiind considerat de multa lume un adevarat antibiotic natural.

Iata de ce este bine sa consumi usturoi.

Usturoi. Ce beneficii are consumul de usturoi


Usturoiul este aliatul numarul unu al sistemului nostru imunitar, datorita continutului ridicat de alicina, care ii confera si acel miros intepator, care deranjeaza pe multa lume.
Alicina are proprietati antibacteriene si poate combate diverse tipuri de infectii, de la intoxicatiile alimentare si pana la pneumonie.

Usturoiul este extrem de eficient si in lupta contra ciupercilor, deoarece contine agenti activi sulfurosi care practic dezintegreaza ciupercile parazite.

Daca esti bolnav, poti folosi pana la un anumit punct usturoiul pe post de antibiotic. Usturioul lupta cu succes impotriva diversilor paraziti intestinati, cum ar fi limbricii si tenia, si are capacitatea de a elimina anumite microorganisme, cum ar fi e.
coli sau stafilococul. Usturoiul este, de asemenea, foarte eficient impotriva herpesului, reusind sa adoarma virusul in organism si sa ii combata efectele negative. Citeste continuarea pe kanald.ro

kanaldro
19 Februarie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod