Un câine adorabil le mulţumeşte poliţiştilor care l-au salvat de stăpânii abuzivi - VIDEO

Poliţiştii din Buford, statul american Georgia, au fost sesizaţi că un câine a fost lăsat într-o maşină încuiată, aflată în parcarea unui mall, pe o vreme caniculară.

Apelul a fost făcut pe 31 mai, în jurul orei 19.00, iar când au ajuns lângă automobilul respectiv, un BMW negru, agenţii au constatat că patrupedul abia mai respira, copleşit de căldura înăbuşitoare care părea că va topi maşina. Câinele, pe numele său Coco, schelălăia îngrozitor şi era pe punctul de a leşina din cauza aerului fierbinte şi a lipsei apei.

Geamurile din faţă ale autovehiculului erau lăsate întredeschise cam un centimetru, iar poliţiştii au putut simţi cu uşurinţă mirosul de marijuana care răzbea din interiorul maşinii.

Fără să mai stea prea mult pe gânduri, ei au decis să spargă un geam pentru a scoate câinele, apoi l-au dus în maşina lor, unde aerul condiţionat era pornit, pentru a-l răcori. Când s-a simţit în siguranţă, Coco a început să se joace cu ofiţerii, mulţumindu-le pentru că l-au salvat, relatează site-ul barkpost.com.

Poliţiştii i-au luat apoi la întrebări pe proprietarii animalului, Somsanit Thammavong şi Cala Raeann Franks, care au susţinut că au stat în mall doar câteva minute, însă imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată că ei au lăsat câinele în maşină mai mult de două ore.

Ei au fost puşi sub acuzare pentru posesie de marijuana şi tratament abuziv aplicat animalelor, scrie site-ul citat.

Coco a fost observat de un doctor veterinar, care a înţeles imediat că acesta era în dificultate. Câinele se află acum în condiţii foarte bune la un adăpost public pentru animale.

Rescued puppy "Coco" at the Gwinnett County Animal Shelter from AccessWDUN on Vimeo.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Iunie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod