Annelies van Overbeek

Tânăra care îşi schimbă look-ul pentru a semăna cu actriţe celebre

O tânără de 17 ani din Belgia face senzaţie pe Instagram recreând look-ul unor actriţe celebre, precum Audrey Hepburn, Scarlett Johansson şi Keira Knightley.

Annelies van Overbeek are 17 ani şi este pasionată de look-ul actriţelor celebre din roluri care au rămas în istoria cinematografului. După ce le-a urmărit de zeci de ori şi le-a învăţat pe de rost fiecare detaliu al aspectului lor, de la coafură până la sprâncene şi buze, tânăra din localitatea belgiană Puurs a început să recreeze look-ul protagonistelor din filme şi a postat mai multe fotografii pe Instagram. Rezultatele au fost peste aşteptări: Annelies a ajuns la peste 18.000 de urmăritori, fiind foarte admirată pentru modul în care se identifică cu celebrităţile.

Scarlett Johansson
Scarlett Johansson

Tânăra spune că totul a început după ce s-a tuns într-o zi, iar prietenele i-au spus că seamănă foarte mult cu Audrey Hepburn. "Nu prea ştiam atunci vechile staruri de la Hollywood, dar când am văzut cum arătau, am fost cucerită de eleganţa lor vintage", a declarat Annelies van Overbeek pentru postul american de televiziune ABC News.

Keira Knightley
Keira Knightly

Contul ei de Instagram dovedeşte că are o capacitate de adaptare şi o versatilitate ieşite din comun. Printre celebrităţile al căror look l-a recreat se numără Audrey Hepburn în rolul din "Funny Face", Scarlett Johansson în "The Girl With A Pearl Earring" şi Keira Knightly în "Pride and Prejudice", dar şi look-ul iconic al personajului Scarlett O'Hara, jucat de Vivien Leigh în "Pe aripile vântului", o expresie al Americii sudiste din secolul al XIX-lea.

Scarlett O'Hara
Scarlett O'Hara
 
Printre cele mai recente postări ale sale se numără şi look-ul personajului Daisy Buchanan din "Marele Gatsby", aşa cum a fost întruchipat de actriţa britanică Carey Mulligan în remake-ul din 2013 semnat de Baz Luhrmann.
 
Carey Mulligan
Carey Mulligan

Pentru o tânără care nu beneficiază de o armată de hair stilişti şi cosmeticieni ca pe platourile de filmare ceea ce face Annelies van Overbeek este o performanţă.

Ea a mărturisit pentru ABC News că reproducerea unui look îi ia între o oră şi două ore, în general în funcţie de cât de complicată este coafura.

Audrey Hepburn
Audrey Hepburn

Cea mai dificilă parte o reprezintă sprâncenele, explică ea: "Fac o diferenţă atât de mare! Din fericire am sprâncene bune, pentru că sunt lungi, aşa că le pot da orice formă doresc."

Admiratorii ei de pe Instagram o apreciază pe tânăra belgiancă pentru efortul ei şi migala cu care lucrează fiecare look. Pe lângă personajele faimoase din filme, ea a recreat şi un look de femeie fatală din anii '20.


Foto: Instagram

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod