Zoe Saldana s-a căsătorit

Actriţa americană, în vârstă de 35 de ani, s-a căsătorit cu logodnicul ei, artistul italian Marco Perego, la începutul acestei veri, în cadrul unei ceremonii private, la care au participat doar prietenii şi membrii celor două familii.
Informaţia a fost confirmată de o sursă din anturajul cuplului, relatează site-ul revistei People, citată de Mediafax.

Zoe Saldana şi Marco Perego şi-au oficializat relaţia apărând pentru prima dată împreună în public în luna mai, la premiera de gală a filmului "Star Trek: În Întuneric/ Star Trek: Into Darkness".

La începutul aceleiaşi luni, cei doi, despre care se spune că au fost multă vreme prieteni buni înainte de a începe o relaţie, au fost fotografiaţi purtând verighete identice, la Londra, potrivit jurnaliştilor de la E!, generând astfel un val de speculaţii despre căsătoria celor două vedete.

Zoe Saldana a fost logodită cu Keith Britton, CEO-ul companiei My Fashion Database.
Ei s-au despărţit în 2011 după o relaţie care a durat 11 ani.

Fost jucător de fotbal foarte talentat înainte ca o accidentare să-i încheie cariera, Marco Perego a devenit pictor, s-a mutat în Statele Unite şi a spălat vase pentru a putea să trăiască, până când cariera lui a cunoscut o traiectorie spectaculoasă.

Zoe Saldana, eroina din "Avatar", s-a remarcat în ultimii ani în filme precum "Fură şi fugi", "Colombiana", "Blood Ties" şi va juca rolul principal în filmul biografic "Nina", despre viaţa şi cariera celebrei cântăreţe Nina Simone.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod