World Class deschide al doilea club premium W în București, prin preluarea Le Club

Anul acesta, World Class și-a extins rețeaua cu 8 noi centre de fitness, ajungând la 19 cluburi în București și în țară
World Class, lider de piaţă în industria de wellness autohtonă, continuă extinderea în București prin preluarea clubului de fitness Le Club, situat  în zona de nord a Capitalei, în Cartierul Francez. Clubul intră în rețeaua World Class sub conceptul premium W – al doilea în București.

Începând cu luna martie 2016, în urma unor lucrări de amenajare estimate la peste jumătate de milion de euro, clubul se va dezvălui sub un design modern și elegant, realizat de celebrul arhitect suedez Henrik Lunden, cu scopul de a transforma clubul în locul armoniei între minte, corp și spirit.

Centrul de fitness se întinde pe o suprafață de 4.636m2 și oferă clienților servicii premium pentru întreaga familie: o zonă de fitness cu cele mai performante echipamente în domeniu, un studio de aerobic și cycling, piscină și o nouă zonă de relaxare, teren de tenis, dar și teren de squash.
De asemenea, centrul de wellness pune la dispoziția membrilor o zonă SPA cu jacuzzi, saună și servicii de masaj, precum și programe special concepute pentru copii.

„Noul club W by World Class va oferi experiența unui country club intim și exclusivist în care se îmbină armonios serviciile de sport, relaxare și wellness. Clubul va întâmpina clienții cu dotări de ultimă generație și programe diversificate de training, antrenamente funcționale, păstrând aceeași atmosferă selectă și servicii personalizate ale conceptului W”, a declarat Mikael Fredholm, CEO World Class România și Serbia.

Primul centru W a fost inaugurat în vara acestui an în zona Charles de Gaulle, oferind un nou concept premium de club de fitness și lifestyle - o oază urbană holistică de relaxare în cadrul căreia membrii au posibilitatea să se deconecteze și să se bucure de cursuri de aerobic, Yoga sau Pilates, la cea mai înaltă calitate.

La rândul lui, noul club W va fi dotat cu echipamente de fitness și accesorii de functional training de ultimă generație de la LifeFitness.
Membrii vor putea alege dinsporttre cursurile disponibile săptămânal, în funcție de preferințe sau nivel de pregătire, iar antrenamentele vor fi predate de către cei mai buni instructori din România, certificați la nivel internațional.

Pentru mai multe detalii despre serviciile noului club W by World Class, accesați:

http://leclub.wbyworldclass.ro/.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod