Schwarzkopf Essence ULTÎME: noul brand super-premium pentru îngrijirea părului, dezvoltat în exclusivitate cu supermodelul Claudia Schiffer

Noul Schwarzkopf Essence ULTÎME dezvăluie o colecție completă de produse de lux pentru îngrijirea părului, cu un concept exclusivist: combină secretele profesionale ale unui manechin de talie mondială (Claudia Schiffer), cu expertiza Schwarzkopf în dezvoltarea produselor de înaltă performanță pentru îngrijirea profesională a părului.
Schwarzkopf Essence ULTÎME oferă femeilor o serie de game de îngrijire pentru păr incredibil de puternic, uimitor de strălucitor și cu adevărat prețios. Formulele de înaltă performanță oferite de Schwarzkopf Essence ULTÎME au la bază esență de perlă. De-a lungul timpului, perla, cu strălucire sa interioară și irizațiile sclipitoare a fost cea mai căutată bijuterie şi un ingredient pentru frumuseţe.

Schwarzkopf Essence ULTÎME este creat împreună cu Claudia Schiffer special pentru a răspunde celor mai riguroase exigențe de frumusețe, așa cum sunt cele ale unui model internațional, cu așteptări de top și o experiență bogată, ca urmare a unei solide cariere de peste 25 de ani în modelling. Un model știe perfect la cât de multe agresiuni este expus părul: îndreptare cu placa, ondulare, tapare, decolorare sau vopsire – toate duc inevitabil la deteriorarea rapidă a părului.
Cu toate acestea, atât pentru un model, cât și în viața de zi cu zi așteptările sunt întotdeauna maxime în ce privește frumusețea părului.  

“Întotdeauna mi-am dorit să concep și să creez o linie de produse de frumusețe a părului sub propria semnătură, iar Schwarzkopf mi-a oferit acum în sfârșit ocazia mult așteptată”, declară Claudia Schiffer. Părul blond, lung și sănătos al Claudiei Schiffer a devenit un trademark și a contribuit la cucerirea titlului său de beauty icon internațional.

Formulă unică ce are la bază esență de perlă

Inspirată de strălucirea și irizațiile rafinate ale perlei - cea mai de preț bijuterie naturală și în același timp ingredient iconic al frumuseții - Claudia Schiffer a ales esența de perlă la baza formulei de înaltă performanță a tuturor produselor Essence ULTÎME.

Esența de perlă face parte dintr-un complex de 4 ingrediente cheie, alături de cheratină, panthenol și proteine.
Împreună, acestea oferă părului beneficii hrănire, hidratare, rezistență, îl repară în profunzime și îi redă elasticitatea, asigurându-i iluminare și strălucire.

Schwarzkopf Essence ULTÎME acționează în toate dimensiunile structurii firului de păr: îl repară din interiorul celulelor și îi restabilește elasticitatea naturală. Reface suprafața firului de păr și reconstruiește filmul lipidic protector - pentru un păr bogat, sănătos și cu o strălucire uimitoare.

Parfumul creat de Schwarzkopf și Claudia Schiffer pentru Essence ULTIME poartă o semnătură unică de rafinament: 135 de ingrediente atent selecționate care se armonizează perfect în diferitele formule ale gamelor de produse. Rezultatul: un parfum modern cu note proaspete de fructe, flori albe, învăluite de note senzuale de mosc, lemn de santal și vanilie.

Schwarzkopf Essence ULTÎME oferă în România 9 produse, grupate în 3 game complete pentru îngrijirea părului:

1.    Gama Essence ULTÎME OMEGA REPAIR

 - pentru repararea intensă a părului deteriorat

Pe lângă complexul cu esență de perlă, cheratină, panthenol și proteine, formula este îmbogățită cu uleiuri Omega Repair, pentru reparare intensă și un păr de 10 ori mai puternic[1].
Previne ruperea părului cu 90%, reface structura și îi redă frumusețea naturală, oferindu-i o strălucire sănătoasă.


·         Șampon Essence ULTÎME OMEGA REPAIR – 250 ml, preț 22,99 lei

·         Balsam Essence ULTÎME OMEGA REPAIR – 250 ml, preț 22,99 lei

·         BB Beauty Balm Essence ULTÎME OMEGA REPAIR – 75 ml, preț 26,99 lei

·         Mască intensivă Essence ULTÎME OMEGA REPAIR – 200 ml, preț 26,99 lei

2.    Gama Essence ULTÎME LOTUS COMPLEX+ COLOR PROTECT

-       pentru îngrijirea părului vopsit

Reînvie intensitatea culorii părului, netezește cuticula firului de păr, redă strălucirea și protejează datorită tehnologiei de laminare a firelor. Produsele conțin filtru UV care împiedică deteriorarea culorii părului.

Gamă formată din Șampon (250 ml, preț 22,99 lei) Balsam (250 ml, preț 22,99 lei), Mască intensivă (200 ml, preț 26,99)

3.    Gama Essence ULTÎME ELASTIN+ VOLUME & FULLNESS

-       redă volumul și densitatea părului lipsit de viață

Conține un nou complex de filler pe bază de elastină care acționează asupra firelor de păr individual.
Hrănește părul fără a-l încărca. Este special creat pentru părul fin sau foarte fin.

Gamă formată din Șampon (250 ml, preț 22,99 lei), Balsam Express (200 ml, preț 23,99 lei).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod