Campania “Cumperi o jucarie si aduci o bucurie unui copil bolnav” pentru sustinerea Centrului Stelutelor

Asociatia M.A.M.E., organizatie nonprofit care sprijina copiii si tinerii diagnosticati cu boli grave, si Divertiland Playland, cel mai mare parc acoperit de distractii din Romania, lanseaza campania “Cumperi o jucarie si aduci o bucurie unui copil bolnav” cu scopul de a strange fonduri pentru a asigura copiilor bolnavi servicii de suport si recuperare in cadrul Centrului Stelutelor.
Campania se desfasoara in perioada 08 decembrie 2015 - 10 ianuarie 2016 si isi propune sa implice zecile de mii de vizitatori ai Divertiland Playland in a achizitiona cate o jucarie in valoare de 10 lei, directionand jumatate din incasari, respectiv 5 lei, pentru sustinerea Centrului Stelutelor. Aici, copiii grav bolnavi beneficiaza de servicii complementare tratamentului medical, ce constau in: consiliere medicala, consiliere psihologica, kinetoterapie, consiliere juridica privind drepturile pacientilor, consiliere nutritionala, ateliere de terapie emotionala prin arta si joc, precum si activitati educative si de socializare.

“Inca de la deschiderea proiectelor noastre, Divertiland s-a implicat, in mod activ, in sustinerea unor initiative CSR si ne dorim ca, prin aceasta noua actiune desfasurata in parteneriat cu Asociatia M.A.M.E., sa contribuim la imbunatatirea calitatii vietii copiilor bolnavi.
Vizitatorii care vor trece pragul Santa Claus Kingdom pe durata actiunii pot alege sa cumpere una dintre jucariile expuse in spatiul amenajat special pentru desfasurarea acestei campanii si astfel pot alege sa faca o bucurie atat propriilor copii, care vor primi o jucarie, cat si celor bolnavi, care vor primi speram cat mai mult din sustinerea de care au nevoie. Ca si companie care avem in centrul activitatilor noastre copiii, ne bucuram sa putem aduce inapoi, tot unor copii, suportul de care au nevoie zilnic”, a declarat Antony Lourezos, Director General al Divertiland.

Ne-am bucura ca, prin intermediul acestei campanii, sa descoperim cat mai multi prieteni ai copiilor bolnavi de la Centrul Stelutelor.
Fiecare gest conteaza! De exemplu, pentru ca 50 de copii sa beneficieze lunar de suportul, consilierea si atentia de care au nevoie in perioada de confruntare cu boala sau in perioada de recuperare dupa aceasta, este necesara suma de aproximativ 5000 euro”, a declarat Maria Culescu, presedinte fondator al Asociatiei M.A.M.E.

Vizitatorii interesati sa achizitioneze jucarii in beneficiul copiilor bolnavi o pot face zilnic, intre orele 12:00 – 21:00, din casuta special amenajata in cadrul Divertiland Playland, situat in Bucuresti, Soseaua Pipera nr.
59.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod