Whitney Houston avea contract prenupţial

Cântăreaţa a semnat un acord cu fostul ei soţ înaintea nunţii lor, din 1992, care îl împiedică să aibă acces la averea ei.

Cântăreaţa a semnat un acord cu fostul ei soţ înaintea nunţii lor, din 1992, care îl împiedică să aibă acces la averea ei.

Regretata cântăreaţă, care a murit luna trecută, la vârsta de 48 de ani, a semnat documentul pe 17 iulie 1992, care îl împiedică pe Bobby Brown să pună mâna pe averea ei şi care stabilea că veniturile pe care le obţineau cei doi soţi rămâneau proprietăţi separate, relatează site-ul femalefirst.co.uk.

"Toate veniturile ulterioare, rezultate din activităţile persoanele, aptitudini şi muncă ale fiecărei părţi, inclusiv cele din contracte de înregistrări, filmări şi acorduri media, concerte, turnee şi apariţii personale, trebuie să rămână separate", stipulează actul obţinut de RadarOnline.

Cuplul, care a avut o fată, Bobbi Kristina, a divorţat în 2006, după 14 ani de mariaj, dar contractul prenupţial nu-l susíne pe Bobby Brown dacă acesta va avea pretenţii la averea fostei soţii.

"Brown acceptă că Houston nu are nicio obligaţie legală de a-l ajuta şi că el nu va avea niciun drept de a cere vreo plată sau orice pretenţie, inclusiv ajutor temporar, din partea doamnei Houston, renunând la orice pretenţie sau drept pe termenul maxim permis de lege", prevede documentul citat de RadarOnline.

Bobby Brown, pe care familia Houston că a introdus-o pe Whitney în lumea drogurilor, a încercat să ia legătura cu fiica sa, dar rudele cântăreţei au izolat-o pe Bobbi ca să o ţină departe de el.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Martie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ruth pe 12 Mar 2012, 13:05
    greseala

    Bobby Brown, pe care familia Houston că a introdus-o pe Whitney în lumea drogurilor...citeste articolele inainte de a le publica, sunt ffff multe greseli

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod