Whitney Houston a luat Xanax şi a adormit în cadă

Cântăreaţa ar fi luat Xanax, un medicament cu efecte sedative puternice, şi ar fi adormit în cadă, fapt care ar fi condus la decesul său prin înecare.

Cântăreaţa ar fi luat Xanax, un medicament cu efecte sedative puternice, şi ar fi adormit în cadă, fapt care ar fi condus la decesul său prin înecare.

Site-ul tmz.com citează membri ai familiei cântăreţei care ar fi spus că acesteia i-a fost prescris medicamentul, recomandat de obicei pentru tratarea anxietăţii şi depresiei.
Cântăreaţa ar fi consumat mult alcool în noaptea dinaintea morţii sale, relatează TMZ. În combinație cu Xanax, alcoolul are un efect sedativ foarte puternic, fapt care ar fi făcut-o să adoarmă în cadă.

Whitney a fost descoperită în cada de baie având faţa sub apă, potrivit unor persoane din anturajul vedetei, citate de TMZ.

Silista ei, persoana care îi aranja părul şi două gărzi de corp s-ar fi aflat printre persoanele aflate în camera cântăreţei în respectivele momente. Aceştia au devenit îngrijoraţi pentru că Whitney ar fi stat în baie peste o oră şi se făcuse timpul pentru a merge la petrecerea producătorului Clive Davis, unde artista urma să susţină un recital. Ei au bătut la uşa băii şi, neprimind niciun răspuns, au pus-o pe stilista cântăreţei să verifice dacă Whitney este în regulă.
Aceasta a început să ţipe imediat, iar una dintre gărzile de corp a fugit şi a scos-o pe cântăreaţă de sub apă. Trupul ei era foarte rece, susțin sursele citate de TMZ.

Paramedicii au sosit la scurt timp după aceea, dar nu au putut să o resusciteze, decesul cântăreţei fiind pronunţat sâmbătă, la ora locală 3.55 p.m.

Totodată, potrivit TMZ, poliţiştii ar fi găsit în camera de hotel în care a fost descoperită moartă Whitney Houston pastile eliberabile doar pe bază de reţetă medicală, însă nu au găsit droguri şi alcool.

Cauzele morţii încă sunt necunoscute. Deşi oficialităţile spun că decesul cântăreţei nu pare a avea "cauze criminale", a fost deschisă o anchetă.

Cântăreaţa şi actriţa americană Whitney Houston, deţinătoare a şase premii Grammy, a murit la vârsta de 48 de ani, a anunţat, sâmbătă, un purtător de cuvânt al artistei, citat de Reuters.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod