Victoria Beckham, cu mâinile pe sânii Evei Longoria!

Prietena la nevoie se cunoaște. Iar soția lui David Beckham a dovedit că ține la actrița din "Neveste disperate".

Prietena la nevoie se cunoaște. Iar soția lui David Beckham a dovedit că ține la actrița din "Neveste disperate".

Orice femeie are nevoie de o prietenă pe care să se poată baza atunci când trebuie să știe dacă rujul e bine aplicat sau dacă rochia aleasă este potrivită. Iar Victoria Beckham a dovedit joi seară că ține la Eva Longoria.

Soția lui David Beckham s-a întâlnit cu Eva la o petrecere de caritate organizată de revista Vanity Fair și compania Chrysler în restaurantul actriței, Beso, din Hollywood. În momentul în care s-au așezat pe o canapea ca să pozeze, a observat că decolteul ultrageneros al Evei e pe cale să-i joace acesteia o festă. Victoria a pus foarte natural mâinile pe sânii actriței, astfel încât fotografia nu a surprins nimic compromițător.

Cunoștințele de designer de modă ale Victoriei Beckham (37 de ani) au contat mult în rapiditatea cu care ea a reușit manevra strategică, notează cotidianul britanic Daily Mail, care a publicat mai multe imagini de la eveniment.

Vedetele s-au amuzat la petrecerea organizată pentru fundația de caritate a Evei Longoria și au postat fotografii pe conturile lor de Twitter, printre care și imaginea în care Victoria o protejează pe prietena sa de indiscreția camerei foto.

O altă imagine, probabil postată de David Beckham, o arată pe Victoria în fața oglinzii din toaleta restaurantului, în timp ce își reface atentă machiajul. "Mă pregătesc pentru evenimentul Vanityfair al Fundației Eva Longoria, îmbrăcată în rochia favorită", este mesajul postat de Victoria lângă fotografie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod