Chris Brown, cu ditamai lanțul de cocalar la gât!

FOTO: La câteva ore după ce i-a furat furios iPhone-ul unei fete care vroia să-l pozeze, cântărețul s-a fotografiat amabil cu câteva admiratoare.
La câteva ore după ce i-a furat furios iPhone-ul unei fete care vroia să-l pozeze, cântărețul s-a fotografiat amabil cu câteva admiratoare.

Duminică, la câteva ore după ce o tânără a depus plângere la Poliția din Miami pe numele lui, acuzându-l că i-a luat telefonul mobil când a încercat să-l pozeze la ieșirea dintr-un club de noapte, cântărețul a fost totuși pozat de două fane.

Femeia din dreapta imaginii a povestit tabloidului online american TMZ că starul a fost foarte amabil când l-au rugat să facă o fotografie cu ele.
Fostul prieten al Rihannei a stat frumos la poză, afișând un zâmbet sincer și ditamai lanțul de cocalar la gât.

Cele două femei l-au abordat pe Chris în momentul în care acesta ieșea de la un meci de baschet, i-au spus că îl admiră și le place muzica lui, iar el a glumit puțin cu ele și a acceptat să facă o poză împreună, a povestit una dintre norocoase, citată de TMZ.

Tabloidul notează că artistul purta la gât același lanț pe care îl avea la ieșirea din Cameo Club, unde, cu o seară înainte, i-ar fi smuls iPhone-ul din mână unei tinere care vroia să-l pozeze la ieșire.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • roxana pe 26 Feb 2012, 22:00
    No Sh*t

    Umilele mele cunostinte,ma fac sa afirm ca acest "cocalar"(un cuvant de alint de altfel)poate fi atribuit doar persoanelor de etnie rroma, nu unui afro-american...Rusine.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod