Vă era dor de ea? Bianca Drăguşanu trece la Kanal D

Fosta asistentă a lui Capatos va reveni curând în televiziune, anunţă Cristi Brancu.

Bianca a semnat un contract cu postul de televiziune Kanal D şi va reveni în curând pe micile ecrane, anunţă Realitatea TV, care citează blogul lui Cristi Brancu.

Acesta a scris joi despre revenirea Biancăi în televiziune şi a citat surse de încredere.

"Doar nu era să înghiţiţi nemestecată gogoaşa Biancăi Drăguşanu, care anunţa suspinând că se mută la Cluj, de dragul Prinţului.

Dorinţa ei de răzbunare e mare, mai ales că a ieşit de la Antena 1 relativ şifonată. Prin urmare, surse de încredere relevă că Bianca Drăguşanu a bătut deja palma cu Kanal D – un loc potrivit pentru ea! -, unde ar fi semnat pe o sumă foarte mare. Nu ar fi de mirare, căci se dau salarii mari la Kanal D, iar la Antena 1 nu câştiga prea mult", a postat Cristi Brancu pe blog.

 

Reprezentanţii postului TV susţin însă că nici nu s-a pus problema ca fosta asistentă a lui Dan Capatos să lucreze la Kanal D, relatează cotidianul "Cancan".

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gabi pe 27 Ian 2012, 14:09
    pfff

    deci a fost data afara de la antena 1 din cate inteleg eu...cica are probleme cu piciorul..pai si la kanal D nu mai ai draga mea probleme? te-au abandonat pana si colegii de la antena, iar gagicatu` te inseala.. nu inteleg ce ai realizat tu pana la varsta aceasta de 30 de ani ;) apuca-te de o treaba pana nu ai sa ajungi o babuta

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod