Un tătic model: Mircea Badea, la plimbare în parc cu fiul său

Realizatorul TV a intrat ușor în rolul de tătic. El îl schimbă pe micuţul Vlad, îl ţine în braţe și îl scoate la plimbare, prin parc.

Mircea a postat marți o imagine pe pagina lui de Facebook, în care apare îmbrăcat în echipament sport, în timp ce îl plimbă pe micuțul Vlad în cărucior. "The fast and the furious", a scris Badea în dreptul fotografiei, care a strâns 10.673 de like-uri în doar o oră.

Aceeași imagine apare într-un colaj postat de Carmen Brumă pe contul ei de Facebook, cu mesajul: "Prima plimbare în parc! Câte o lungime de alee fiecare:)".



Mircea Badea își ține la curent admiratorii cu noutățile despre fiul său.

El le-a prezentat fanilor momentul în care l-a ținut pentru prima oară în brațe pe micuțul Vlad. Cu o şapcă pe cap şi îmbrăcat lejer, Mircea îl ţine cu grijă pe "Vasilică 2014", care pare că doarme, cu mânuțele în mănuși de box minuscule. "Ten hut! Ține mâinile în gardă! P.S. Observați, sper, mănușile de box...", a scris realizatorul TV.



După primele lecţii de autoapărare, Mircea l-a anunţat pe băieţelul său ce nu va face niciodată pentru el, oricât de mult îl iubește.

Din fericire, nu e ceva grav: nu va juca LEGO cu "Vasilică 2014". "I-am spus încă de pe acum că eu aşa ceva nu o să mă joc, ştiu că o să treacă şi prin perioada asta, dar eu nu o s-o fac", a explicat el. Boxul, în schimb, e o altă poveste: "I-am spus: Tată, ţine garda sus întodeauna, până să înveţi să faci eschive, mai întâi trebuie să înveţi să mergi! Se uita la mine destul de intrigat iniţial, aşa mi s-a părut mie", a povestit Badea la Antena 3.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod