Un nou serial la Kanal D

Facebook Twitter Comenteaza
Un nou serial la Kanal D

In luna septembrie, Kanal D va lansa un nou serial. "Vointa de femeie" este un serial incitant, despre devotament, iubire, intriga, impletite intr-o maniera de exceptie. Serialul pe care Kanal D il va difuza in premiera, in aceasta toamna, va ajunge in casele telespectatorilor, odata cu lansarea noii grile de toamna. Aici veti revedea actori de exceptie ai teatrului si filmului romanesc.

Una dintre protagonistele acestui serial este tanara actrita Iuliana Calinescu. Actrita a jucat in mai multe productii, printre care "Anticamera", "La servici", "Leana si Costel" si urmeaza cursurile Universitatii Nationale de Arta Teatrala si Cinematografica "I.L. Caragiale" din Bucuresti.

In urma cu cateva zile, Iuliana Calinescu a implinit frumoasa varsta de 30 de ani. Alaturi de colegii de pe platourile de filmare si printre pauzele de filmare si-a invitat colegii sa ciocneasca un pahar de sampanie (fara alcool) si sa se "indulceasca" cu prajituri si baclava.

Iuliana Calinescu a marturisit: "Pentru mine, rol pe care-l interpretez in "Vointa de femeie" este foarte important. Sunt foarte fericita ca lucrez cu o echipa de actori profesionisti. Este o oportunitate pentru mine si voi munci foarte mult pentru a iesi totul foarte bine".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod