Kitul Wireless Laser Desktop 7000 de la Microsoft este scump, dar bun

Tastatura are destul de multe dotari, cele mai notabile fiind marginile translucide din jurul ei, care sunt facute pentru a-ti aminti de tema Aero folosita la sistemul de operare Windows Vista.
Tastatura are destul de multe dotari, cele mai notabile fiind marginile translucide din jurul ei, care sunt facute pentru a-ti aminti de tema Aero folosita la sistemul de operare Windows Vista. Tastatura este alimentata cu doua baterii AA, mouse-ul foloseste doar o singura baterie AAA, reincarcabila, si se incarca printr-un suport special. Tastatura are si un set de taste functionale, dintre care trei sensibile la atingere si personalizabile, pentru accesarea rapida a folderelor, programelor sau aplicatiilor de pe Internet (browser, e-mail).

Tastatura foloseste modelul Microsoft Comfort Curve si are integrat in fata si un suport pentru podul palmei.
Pentru ca tastatura este facuta special pentru Windows Vista, este prevazuta si cu o tasta pentru accesarea rapida a functiei Flip-3D - aceasta trebuie vazuta in actiune, nu se poate descrie sau povesti! Mouse-ul si tastatura se conecteaza la calculator printr-un transmitator USB care foloseste tehnologie wireless pe 2.4 Ghz.

Mouse-ul are o forma ergonomica si este facut exclusiv pentru dreptaci. Are un buton pentru lupa, scroll in patru directii si cinci butoane care pot fi personalizate. Butoanele mouse-ului sunt pozitionate perfect, iar cele doua pentru degetul mare sunt asezate in asa fel incat sa nu poata fi apasate din greseala.
Senzorul optic are senzitivitate de 1000 dpi, facandu-l mult mai precis decat "soriceii" standard. In timpul folosirii, este extrem de exact si doar cei care folosesc monitoare de 24 sau 30 de inch vor cere sensibilitate mai mare.

Instalarea kit-ului de tastatura si mouse este foarte usoara. Montarea bateriilor si conectarea la calculator a emitatorului USB sunt singurii pasi care trebuie parcursi. Microsoft sustine ca tehnologia de 2.4 Ghz folosita se modifica atunci cand intalneste interferente, iar dispozitivele lucreaza la fel de bine.

Senzatia tactila este specifica tastaturilor Microsoft, cu o rezistenta decenta a tastelor si cu un nivel scazut de zgomot.
Cei care tasteaza mult vor fi incantati de textura tastelor. Tastatura este dotata si cu un aranjament de taste rapide care, printr-o simpla apasare, iti dau access la e-mail, Internet, sunet si functii de tip Office.

Pretul este destul de piperat, putand fi achizitionata incepand de la 370 de lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod