Un nou scandal în showbiz: Replici dure între Mihai Trăistariu și cântăreața goală-pușcă!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Mai 2014
Mihai Trăistariu a comentat ironic cea mai nouă apariție în showbiz-ul autohton, cea a cântăreţei Shiva, care şi-a lansat recent un single şi a pozat dezbrăcată într-un pictorial incendiar. După declaraţiile artistului, tânăra cântăreaţă i-a dat imediat replica.

"Normal! Fără păsăreaua la vedere n-ai nicio şansă să mai faci carieră în ziua de azi. Interesant e că fetele care şi-au dat seama de asta nu mai au răbdare 2-3 ani până se lansează  ca lumea. Ele pornesc DIRECT cu dreptul!!!!!!!!", a scris, ironic, Trăiastariu.

"Şi, uite-aşa îţi expui pasărea direct pe ecran şi te-ai lansat fără doar şi poate. Baftă, fetelor... Vedeţi că showbiz-ul ăsta e cam crunt ... de-o vreme încoace... Poate nu aţi aflat, da' ... nu e de-ajuns doar s-o arăţi... Trebuie s-o mai şi dai din cand în cand pe ici pe colo ..."
, a adăugat Mihai Trăistariu, pe pagina sa de Facebook.Reacţia tinerei cântăreţe Shiva nu a întârziat. "În atenţia domnului Trăistariu: Mi se pare hilar că dumneavoastră aţi apărut cântând o piesă despre o banană, in anii '90, iar acum aţi ramas tot cu....banana! Încercaţi să nu mai judecaţi după aparenţe. Vă doresc succes şi tot ceea ce v-aţi propus, adică să vă crească părul şi orice vă doriţi! Cu desoebită stimă şi respect, Shiva!".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod