Un film despre Nadia Comăneci, regizat de Katie Holmes, la Festivalul Tribeca 2015

Nadia şi Katie au făcut o poză amuzantă


Nadia Comăneci şi Katie Holmes sunt prietene, potrivit unei declaraţii făcute de fosta soţie a lui Tom Cruise. În luna februarie, Katie Holmes a publicat o fotografie pe contul său de Instagram în care era surprinsă făcând stretching alături de fosta gimnastă Nadia Comăneci.

Fotografia le arată pe cele două stând pe o masă de lemn cu câte un picior ridicat deasupra capetelor. "Întinzându-mă pe acoperiş cu minunata mea prietenă Nadia", a scris Katie Holmes în descrierea fotografiei.

Peste 6.200 de filme, provenind inclusiv din ţări care reprezintă teritorii insolite pe harta cinematografică mondială, precum Costa Rica, Islanda, Albania şi Africa de Sud, vor rula în festivalul Tribeca de la New York, în perioada 15 - 26 aprilie.

Festivalul Internaţional de Film Tribeca a fost înfiinţat de Robert de Niro în 2002, pentru a revitaliza viaţa socială şi activităţile economice din Manhattan, după atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001, şi pentru a promova oraşul New York pe harta centrelor cinematografice internaţionale.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod