AVON lansează Nutra Effects, o nouă gamă de îngrijire a tenului

AVON prezintă Nutra Effects, o gamă inovatoare, rezultatul mai multor ani de cercetări în cadrul centrului de Research & Development AVON din New York, care are la bază ingrediente cu o putere extraordinară de regenerare: semințe de chia, semințe de rodie și semințe de streliția.
Noua gamă de îngrijire a tenului este disponibilă în cinci subgame, fiecare adresând o problemă specifică tenului: Hydration, Balance, Radiance, Ageless și Ageless Advanced. Bazată pe Complexul Active Seed, un cocktail de semințe puternice, îmbogățit cu vitamina E și provitamina B5, Nutra Effects este adecvată tenului sensibil, testată alergologic, fără parabeni, ftalați sau coloranți.

Gama Hydration, pentru hidratare, cu extracte de semințe de chia
Este ideală pentru îngrijirea tenului deshidratat, normal sau uscat. Semințele de chia absorb de 12 ori mai multă apă și reglează nivelul de hidratare pentru 24 ore.
Cele două formule, cremă de zi cu SPF 15 și gel-cremă hidratant și revitalizant, sunt bogate în acizi grași esențiali omega 3, cu rol de refacere a cimentului celular, au efect antiinflamator și antioxidant, neutralizând radicalii liberi rezultați în urma poluării, răspunzători de îmbătrânirea precoce.

Gama Balance pentru matifiere, cu extracte de semințe de chia și pudră matifiantă
Creată pentru tenul mixt sau gras, cu sau fără predispoziție la acnee. Ambele formule, gel-cremă hidratant pentru matifiere și cremă de zi pentru matifiere cu SPF 15, conțin pudră matifiantă, care absoarbe sebumul.
Semințele de chia readuc nivelul de hidratare la normal, într-o formulă ideală pentru tenul tânăr predispus la acnee sau care urmează tratamente antiacnee.

Gama Radiance pentru luminozitate, cu extracte  de semințe de streliția
Este potrivită tenului pătat, lipsit de strălucire. Cele trei produse, loțiune nuanțatoare pentru luminozitate, cremă de zi, ambele cu SPF 20, și cremă hidratantă de noapte acționează asupra pigmentării pielii, care are trei cauze: melanina din piele depusă în exces, hemoglobina și colagenul deteriorat. Semințele de streliția uniformizeză și redau luminozitatea pielii stimulând producția de colagen 3, cu rol în păstrarea luminozității tenului, a cărui nivel scade odată cu vârsta.
De asemenea, aduc la optim nivelul pigmenților implicați în pătarea anormală, hidratează, stimulează refacerea și reînnoirea celulară.

Gama Anti-aging 35+, pentru primele semne de îmbătrânire, cu extracte de  semințe de rodie
Conține formule de noapte și zi, cu SPF 20. Are la bază extractul de semințe de rodie, care și-au dovedit eficacitatea biologică în studii clinice. Acestea conțin vitamina C, E cu rol antioxidant, de reducere a activității radicalilor liberi și sunt bogate în polifenoli. Semințele de rodie  sprijină reînnoirea celulelor, stimulează producția de colagen tip I și microcirculația.

Gama Anti-aging Advanced 45+, pentru semnele profunde de îmbătrânire, cu extract de semințe de rodie și ceramide
Semnele avansate de îmbătrânire, ridurile adânci, tenul decolorat și lipsit de fermitate, au nevoie de antioxidanții, mineralele și vitamina C din semințele de rodie, cărora li se adaugă puterea ceramidelor, al căror nivel scade drastic spre zero în cazul tenului 45+.
Ceramidele readuc la normal nivelul de hidratare a tenului matur.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod