Tudor Chirilă: "Nu-mi plac nunţile, nu mi-au plăcut niciodată"

Unul dintre cei mai cunoscuţi și mai doriți burlaci din România, artistul a explicat pe blogul său de ce nu s-a căsătorit niciodată.
"Nu-mi plac nunțile. Nu mi-au plăcut niciodată. Poate și pentru faptul că la mine în familie nu s-a pus accentul pe partea festivă a acestui eveniment. Părinții mei s-au căsătorit la Mangalia și au petrecut la un restaurant cu un grup de patru, cinci prieteni. Întotdeauna mi s-a părut că din momentul în care au luat hotărârea să facă nunta, mirii sunt supuși unui calendar plictisitor de mici pasi imposibil de ocolit", a scris Tudor.

El a scris că organizarea unui astfel de eveniment este foarte complicată, iar toată bucuria momentului este copleșită de povara cheltuielilor și de problemele invitaților, astfel că mirii devin "prizonierii" propriei lor nunți, în loc să se simtă fericiți: "Organizarea nunții mi se pare un calvar de la cap la coadă.
Iar mirii - cei care ar trebui să fie beneficiarii unui eveniment memorabil - ajung să fie isterizați de mulțimea deciziilor pe care trebuie să le ia în cunostiinta de cauză. Visul că nunta poate fi organizată fără aportul lor se prăbușește a doua zi după ce au semnat contractul cu firma organizatoare. Ce mi se pare grav este că la fel ca în cazul instantaneului <<aranjat>> în care cei doi pozează de cele mai multe ori forțat zâmbitori, implicarea mirilor în organizarea nunții elimină orice formă de bucurie spontană.
Practic pe miri propria lor nuntă nu-i mai surprinde cu nimic pentru că ei știu pe de rost desfășurătorul."

"Până la urmă cel mai simplu mod în care poți să ratezi nunta ta e să participi la ea. La fel cum, probabil, cel mai simplu mod de a rata fericirea este să-ți pui zilnic problema existenței ei", a mai scris cântăreţul în vârstă de 39 de ani.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Septembrie 2013
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alexandra pe 24 Sep 2013, 23:04
    ...

    Poti fi de acord sau impotriva a ceea ce spune, dar nu sa spui ca este prost pentru ca gandeste altfel decat tine.

    1
    0

  • alexandra pe 24 Sep 2013, 17:40
    !

    nu ca as fi mare fan al nuntilor in stil romanesc, dar de ce ar trebui sa primesc sfaturi de la un barbat care e singur la 40 de ani? care nu si-a facut un rost in viata, care nu are o sotie si un copil, care nu are o familie, care sta pe bloguri si se face ca resusciteaza o muzica expirata de cand avea 23?

    0
    2

  • Alexandra pe 24 Sep 2013, 10:39
    Cum asa?

    Dar de cand pana cand se numeste "proasta" o persoana care nu face nunta?

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod