Trupa Zero – Best Hit Rock

Facebook Twitter Comenteaza
Trupa Zero – Best Hit Rock

Desi are doar un anisor, trupa Zero (bandul de la Happy Hour) a primit deja primul trofeu din cariera. Este vorba despre premiul Best Hit la categoria Rock, acordat la Galele Romanian Top Hits de la Bacau, pentru piesa "Come This Way", featuring Marius Moga.

Nominalizate la aceeasi categorie au fost trupele Directia 5, Voltaj, Vama, Bere Gratis. Datorita voturilor exprimate de public, Zero a castigat cu o majoritate covarsitoare (procentaj 44,7%). Alex crede ca datoreaza acest premiu fanilor.
"Avem multe fan cluburi in tara, iar membrii lor sunt foarte activi si ne sustin prin toate fortele. Ei au recomandat piesa noastra, au trimis zilnic mesaje de invitare la vot. Datorita lor am castigat".

Galele au avut loc pe 2 si 3 august in fata Consiululu Judetean din Bacau. Au concertat 30 de trupe. Fanii i-au sustinut si de aceasta de data pe membrii trupei Zero: "Am cantat in fata a cateva mii de oameni. Am fost primiti cu caldura si am observat cu bucurie ca majoritatea oamenilor de acolo stiau versurile, lumea canta impreuna cu noi.
Cea mai mare surpriza si bucurie, a fost insa faptul ca ne-am intalnit cu fani din tara (Targoviste, Bucuresti, etc), care venisera special sa ne sustina. Asta e cea mai mare realizare pentru noi. Lor le multumim. Pentru ei cantam!", spune Laur.

Laur (voce), Papu (chitara), Vladut (bas), Alex (tobe) si Oxi (platane/sampler) profita de pauza de Happy Hour pentru a se intalni cu publicul din tara. Dupa o vizita la Oradea, trupa Zero va sustine recitaluri pe litoral: pe 15 august la Neptun, 16 august la Festivalul de la Callatis.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod