Al Di Meola la Bucuresti

Facebook Twitter Comenteaza
Al Di Meola la Bucuresti

Se organizeaza un concert al celebrului artist Al Di Meola, in data de 11 septembrie 2008, la Sala Palatului.

Al Di Meola va fi prezent in fata publicului pentru a incanta prin talentul sau si pentru a fascina prin piesele care i-au oferit reputatia de a fi cel mai de seama virtuos al jazz-ului contemporan.

Biletele se vor pune in vanzare la sfarsitul acestei saptamani cu preturi cuprinse intre 50 si 200 lei si vor fi disponibile in reteaua magazinelor Diverta, Sala Palatului, Magazinul Muzica, Hard Rock Cafe si on-line pe www.ticketpoint.ro si www.bilete.ro.

Al Di Meola a fost desemnat de 4 ori "Best Jazz Guitarist" de catre "Guitar Player Magazine".

Istoricul in arta chitarei, Robert Lynch afirma: "In istoria chitarei, nimeni nu a reusit sa faca mai mult pentru a avansa instrumentul in sensul pur, asa cum a reusit Di Meola.
Stapanirea totala a diferitelor stiluri si indemanarea este pur si simplu uluitoare. Ma simt privilegiat ca am avut ocazia sa studiez munca sa de-a lungul tuturor acestor ani".

Artistul a inregistrat sau cantat alaturi de nume ca Chick Corea, Luciano Pavarotti, Paco de Lucia, Phil Collins, Santana, John McLaughlin, Jimmy Page, Stevie Wonder, Jean Luc Ponty si multi altii.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elena pe 7 Aug 2008, 20:59
    Tare!!

    Concertul asta chiar nu trebuie ratat!!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod