VJ Oana si-a serbat ziua de nastere in compania lui David Guetta

Facebook Twitter Comenteaza
VJ Oana si-a serbat ziua de nastere in compania lui David Guetta

Oana Tache, prezentatoarea topului "Dance Floor Chart", difuzat la MTV, si DJ-ita ProFM Dance, nu a putut sta departe de Festivalul de Muzica Electronica, unde l-a intalnit pe David Guetta, nici macar de ziua ei.

Pe 3 august, VJ-ita MTV a implinit 21 de ani, asa ca si-a facut bagajul cu tot cu intrebari si s-a indreptat catre mare, unde i-a cam "alergat" cu interviurile pe Ferry Corsten, Markus Schultz, DJ Felipe, Robbie Rivera, David Morales, Mauro Picotto si David Guetta. Toata saptamana la MTV News, vor rula raspunsurile celor sapte DJ-i in compania carora VJ Oana si-a serbat ziua de nastere.

Proaspat intoarsa dintr-o vacanta in Ibiza pe care si-a facut-o cadou, VJ Oana a dezbatut subiectul insulei care nu doarme niciodata alaturi de "baietii care se ocupa de platane", dupa care si-a continuat petrecerea pe frecventele ProFM Dance.

"Oficial, a fost cel mai tare birthday party de care am avut parte pana acum! M-am distrat copios cu DJ-ii, am ras mult si am depanat amintiri din Ibiza.
Asadar, am inceput in forta un nou an alaturi de echipa MTV si am continuat dupa-amiaza cu un mega party on air, la ProFM Dance, pentru a nu-mi neglija nici ascultatorii fideli de pe 89.5 FM in Bucuresti si de pe www.profmdance.ro. Asa ca din punctul meu de vedere, nu am muncit de ziua mea, am facut exact ce imi place cel mai mult atat la TV cat si la radio, am fost in mijlocul prietenilor mei si celor dragi", a declarat VJ Oana, proaspata "posesoare" a celor 21 de ani.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod