Trei filme vor rula saptamana viitoare la Baneasa Drive In Cinema

de Nicoleta Tarantus, 9 Septembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Trei filme vor rula saptamana viitoare la Baneasa Drive In Cinema

Baneasa Drive In Cinema ofera saptamana viitoare trei filme de calitate. Primul este "The Ugly Truth", comedia romantica cu Katherine Heigl si Gerard Butler, care va rula luni, miercuri, vineri si sambata de la ora 21.00, iar joi si duminica de la ora 00.00.

"The Inglourius Basterds", regizat de Quentin Tarantino, va putea fi urmarit joi si duminica de la ora 21.00 la Baneasa Drive In Cinema, iar miercuri, vineri si sambata de la ora 00.00, iar "G.I. Joe" este marti, de la ora 21.00.

Luni, prima zi din saptamana, este ziua masinilor albe la Baneasa Drive in Cinema, cand soferii vor primi cate un popcorn mediu gratis.
Asadar, cei care stiu ca masinile se potrivesc descrierii sunt asteptati in fiecare luni la Baneasa Drive in Cinema.

Samsung ofera joi, 17.09.2009, celor prezenti un dvd cu un film la alegere. Vineri si sambata, echipa Clin vine sa se asigure ca vezi filmele in cele mai bune conditii - parbrizul masinii va fi curatat, iar cei prezenti vor primi servetele umede pentru curatarea ochelariilor.

In plus, la final de saptamana, cei care vin la film de la ora 21:00 si vor cumpara inainte inceperii filmului o Coca Cola Zero vor mai primi inca o doza de 250 ml cadou, iar cei care vor dori de la ora 00:00 sa vina la Baneasa Drive In Cinema vor primi o cafea din partea casei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod