Primul show de aparatura din Romania, special pentru stilisti

de Nicoleta Tarantus, 9 Septembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Primul show de aparatura din Romania, special pentru stilisti

Pe 20 septembrie, pentru prima data in Romania, firma Salonpro aduce cel mai mare furnizor de aparatura electrica pentru saloane de infrumusetare - BabylissPro - pentru un show extraordinar.

Ambasadorul BabylissPro, Samy Karoutchi, sustine un show in care sunt aratate noi tehnici de a utiliza masinile de tuns, placile de intins parul, feonurile sau ondulatoarele, toate la cel mai inalt nivel posibil. Samy Karoutchi are peste 25 de ani experienta in domeniu, a castigat numeroase competitii de coafura si styling si a realizat show-uri si prezentari in cadrul marilor expozitii internationale, cum ar fi Cosmoprof.


Acest gen de eveniment este organizat prima data in Romania si are ca participanti stilisti si patroni de saloane de coafura din intreaga tara.
 
Salonpro a decis organizarea acestui eveniment in cadrul expozitiei Cosmetic & Beauty Hair - Romexpo pentru a le oferi si stilistilor din Romania sansa de participa la evenimente de talia celor care se desfasoara la targurile internationale de profil de la Londra si Bologna.

Numarul de locuri este limitat si intrarea se face numai pe baza de invitatie ce se poate procura de la standul Salonpro - pavilion 15, de la reprezentantii comerciali si de la showroom-urile din Bucuresti si Constanta.
Pret intrare - 30 lei.

Pentru detalii, contacteaza Salonpro – infoline 0727 058 045 sau intra pe www.salonpro.ro.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod