Trăistariu despre Eurovision: "Naomi are şanse"

Mihai Trăistariu a vorbit pentru ziarul Ring despre şansele pe care le au cei care s-au înscris la audiţii şi crede că Naomi are potenţial pentru a ajunge în finala competiției.
"Pe Robert Turcescu nu l-am auzit niciodată cântând, dar dacă are voce şi face şi show pe scenă, dacă se scălâmbăie sau altceva, are şanse, dar dacă va fi serios pe scenă, e mai greu. Legat de Naomi, ca voce, cred că are şanse mari să ajungă în finală, dar publicul nostru e mai reticent, iar de juriul nostru nu se trece chiar aşa uşor. Eu, sincer, prevăd un cutremur la Eurovision, între artişti. Eu îi cunosc şi abia aştept să-i urmăresc", a spus cântărețul.

Audiţiile pentru Eurovision 2013 vor avea loc pe 14 februarie.
135 de piese au fost înscrise în cursa pentru desemnarea reprezentantului României la Eurovision 2013, cu 37 mai multe decât la selecţia de anul trecut.

Printre cei care vor concura se numără Lora, Robert Turcescu şi trupa, Luminiţa Anghel, Elena Cârstea, Electric Fence, Cezar Ouatu, Daniel Robu, Liviu Mititelu, Alin Văduva şi transsexualul Naomi, dacă piesele lor vor trece de proba preliminară.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Februarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod