Tom Cruise i-a enervat pe londonezi

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Noiembrie 2012
Actorul şi echipa care filmează lungmetrajul "All You Need Is Kill" i-au înfuriat pe locuitorii şi pe turiştii din Londra, întrucât au blocat accesul pentru trei ore în Trafalgar Square, unde au turnat câteva scene de film.

 

Actorul în vârstă de 50 de ani se află în prezent în capitala Marii Britanii unde filmează pentru lungmetrajul "All You Need Is Kill".

Cu această ocazie, celebra Trafalgar Square din Londra şi toate străzile care duc spre această piaţă au fost blocate duminică, accesul fiind interzis în zonă pentru trei ore, informează site-ul femalefirst.co.uk, citat de Mediafax.

Cetăţenii londonezi şi turiştii s-au declarat nemulţumiţi, întrucât nu puteau să viziteze obiectivele turistice şi, în plus, au fost nevoiţi să ocolească această zonă izolată de autorităţi pe o suprafaţă de 6,5 kilometri pătraţi.

Pentru aceste scene, Tom Cruise şi-a făcut o intrare spectaculoasă în Trafalgar Square, coborând dintr-un elicopter Puma al Royal Air Force (RAF), care a aterizat lângă un renumit obiectiv turistic - Coloana lui Nelson.Piaţa londoneză a fost împânzită şi de numeroase vehicule blindate care au participat la filmările unor scene de acţiune.

Tom Cruise şi-a petrecut ultimele luni în Marea Britanie, unde a filmat pentru acest proiect cinematografic.

Weekend-ul trecut, fiica sa în vârstă de şase ani, Suri - a cărei mamă este fosta soţie a actorului, Katie Holmes -, a venit de la New York la Londra pentru a petrece câteva zile alături de tatăl ei, notează Mediafax.

Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod