"The Ugly Truth", de saptamana viitoare la Baneasa Drive in Cinema

de Nicoleta Tarantus, 1 Septembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza


In saptamana 7-13 septembrie, Baneasa Drive in Cinema ti-a pregatit o noua premiera: "The Ugly Truth/Adevarul gol-golut". Comedia romantica ii prezinta pe Katherine Heigl si Gerard Butler intr-un film despre diferentele intre cele doua sexe in ceea ce priveste abordarea unei intalniri. Filmul poare fi urmarit de miercuri, 9 septembrie, in fiecare zi, incepand cu ora 21.00.

Filmul de actiune "G.I. Joe" continua sa ruleaze la Baneasa Drive in Cinema miercuri si duminica de la ora 00.00, iar "The Proposal", noul film al Sandrei Bullock, ruleaza marti, de la ora 09.00 si vineri, de la ora 00.00.

"The Inglourious Basterds" va putea fi urmarit luni, de la ora 09.00, iar joi si sambata, de la ora 00.00.

Baneasa Drive in Cinema are o capacitate de peste 300 de masini si un ecran imens, de 23.5 metri lungime si 10 metri inaltime. Filmul va fi proiectat pe peretele Baneasa Shopping City prin intermediul unui proiector digital care va permite vizionarea peliculelor in cele mai bune conditii. Sunetul va fi transmis prin intermediul unei frecvente radio locale, pe care clientii o vor putea recepta cand se afla in interiorul cinematografului.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod