Teo recunoaște că și-a făcut operații estetice: "După ce am dat peste 35 de kilograme jos, arătam rău"

Teo Trandafir a dezvăluit că a apelat la botox pentru că nu-i mai plăcea cum arăta după ce a slăbit foarte mult


"Sigur, nu sunt cel mai înfocat fan al operaţiilor estetice, însă m-am gândit că nu e o ruşine să le faci atunci când este cazul! Prejudecăţile nu-şi au rostul. Până la urmă, de la 45 de ani încolo, orice femeie ar fi cazul să îşi reîmprospăteze pielea. Mi se pare neplăcut să nu îţi faci nimic! Să le arăţi telespectatorilor o imagine îmbătrânită, pentru ce? Am slăbit 35 de kilograme, pe bune… Oricine slăbeşte atât are probleme, îi cad toate.

Şi încă nu am ajuns să dau jos într-atât încât să intru în şantier cu totul! Repet, pentru public şi pentru mine, nu am făcut decât câteva schimbări minore, necesare la nivelul feței şi, acum, pielea mea arată foarte bine", a mai povestit Teo pentru wowbiz.ro.

Vedeta a dezvăluit şi momentul în care a decis să se recurgă la estetician: "Prin iulie, când încă eram la mare, am luat liftul din hotel pentru a coborî două etaje. La un moment dat, m-am uitat în oglindă şi, datorită luminilor puternice care îţi arătau orice imperfecţiune, mi s-a părut că văd o altă persoană.
Aşa că, atunci când am coborât din ascensor, am luat hotărîrea de a face acele schimbări la nivelul feței."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Septembrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • madalina pe 3 Oct 2014, 12:55
    ceai

    si eu as avea nevoie de o operatie estetica. am slabit 30 kilograme cu ceaiul canadian si mi s a lasat pielea. cand eram grasa aveam gusha si acum am ramas doar cu pielea. acceasi problema o am si la burta si la maini. trebuie sa mi ascund mereu zonele astea.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod