Teo, dezvăluiri despre noua sa emisiune

Vedeta a publicat pe blog câteva informaţii despre emisiunea pe care o va prezenta la Kanal D, începând din această toamnă.
Teo Trandafir a dezvăluit care sunt primele sale decizii în legătură cu emisiunea, dar şi ce aşteptări are. 

"Când o să începem emisiunea, o să vă povestesc lucruri pe care aţi vrea să le ştiţi, petrecute în culise, şi pe care nu le putem împărtăşi altminteri. O să încerc (să vedem dacă n-o să deranjeze pe cei invitaţi) să facem poze sau chiar filmuleţe, pe care să le depozităm aici, să le avem pentru vremuri grele. Nu de alta, dar...
Mă lămurisem cu ani în urmă că meseria de vedetă nu prea apare în nomenclator.
Muncitorul, prelucrătorul prin aşchiere, machiorul, electricianul, ei sunt oameni cărora nu poţi să le iei meseria din mână, că n-ai cum. Ei vor munci no matter what, oriunde, pentru bucata lor cinstită de pâine. La vedete e mai complicat, ai o plajă restransă de locuri unde să te poţi manifestă. Plus că, serios, azi eşti, mâine nu eşti, lucru care nu se poate întâmpla dacă eşti microfonist sau sunetist sau macaragiu sau inginer sau treaba ta ce eşti. De-aia cred eu că nu e rău să savurăm fiecare zi frumoasă care va veni, să ne bucurăm de ea, că văzurăm suficient cum e fără şi, credeţi-mă, moale nu-i.
Eu aşa mă gândeam, să încercăm să facem împreună o colecţie de poze şi filmuleţe, la care să ne mai uităm din când în când, când ni s-o face dor de noile începuturi! Şampanie s-avem, că urarea, iat-o: "pentru noile începuturi!"
, a scris ea.

După ce renunţat la funcţia de senator, din cauza problemelor de sănătate pe care a reuşit cu greu să le depăşească, fosta realizatoare TV nu a exclus revenirea în lumea televiziunii, mai ales după ce a fost acuzată de Mihaela Rădulescu pentru că invita manelişti.

Presa a scris că Teo ar urma să modereze chiar emisiunea ce va înlocui "Drept la ţintă", producţia prezentată de Oana Roman, care din toamnă va avea alt proiect la această televiziune.


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 August 2013
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • cristina pe 17 Aug 2013, 16:38
  Teo

  Sunt si eu o mare admiratoare a lui Teo,ii doresc mult successi mai aleso rog sa revina cu aceeasi spontaenitate si pofta de viata ,cum ne-a obisnuit.Mai ales sa nu uite ca e o femeie foarte inteligenta ,mare lucru in ziua de azi .Numai bine ii doresc .

  1
  1

 • Stela Zaharowski pe 17 Aug 2013, 15:18
  Teo Trandafir

  Draga mea Teo sunt o mare admiratoare a ta si iti urez mult succes pentru noua emisiune ,fa-i praf pe toti ca esti o fata desteapa,spontana si draguta si arata-le ce poti.Iti urez multa sanatate si tot binele din lume atat tie cat si fetitei tale.Dumnezeu nu te lasa cred ca te-ai convins te iubeste.

  2
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod