Tatăl Micăi de la Abracadabra: "Medicii mi-au spus că mai e o şansă, dar minimă"

Toni Niculescu, tatăl Michaelei Niculescu, cunoscută ca Mica de la Abracadabra, a vorbit despre situația fiicei lui. El a vorbit pentru Acasă TV despre momentele cumplite prin care trece Mica de aproape două luni.

Între cei doi a existat dintotdeauna o relaţie foarte strânsă. Totuși, Niculescu nu a ştiut cât de bolnavă este fiica lui, ea ascunzându-şi suferinţa care o măcina. "Mergeam peste tot împreună, dar nu mi-a spus niciodată că e bolnavă. Mi-a ascuns, deşi e bolnavă de un an de zile. Ea ştia foarte bine ce are. În corpul ei simţea cu siguranţă, nu se poate", a spus tatăl artistei.

"Pe 13 ianuarie a început acest chin. Am chemat salvarea la ora unu jumate noaptea.

Săraca, a vărsat un kilogram kg de sânge. Nimeni nu ştia ce are, nu o puteau desface pentru că exista acest sânge. Acum a făcut ascită, care a urcat la plămâni. Nu poate să respire, se sufocă, de aceea au intubat-o. Domnul doctor mi-a spus că există o şansă, însă minimă. De când au intubat-o, nu mă mai aude. E mereu sedată", a spus Toni Niculescu, cu ochii în lacrimi.

Fosta membră a trupei Abracadabra a fost diagnosticată cu o formă avansată de ciroză, tânăra de 31 de ani luptându-se pentru viaţa sa în aceste zile.

Michaela Niculescu e internată la Spitalul Fundeni din Capitală și a fost intubată luni, după ce plămânii ar fi cedat, informează realitatea.net.

"Pacienta are ciroză în stare avansată şi nu se mai pune problema unui transplant. În prezent se află internată la terapie intensivă", a precizat doctorul Irinel Popescu pentru ziarul Libertatea.

Foștii colegi de la emisiunea "Abracadabra" sunt alături de Mica. Dana Rogoz a rămas fără cuvinte când a aflat că cea alături de care a cântat și a dansat atâția ani din copilăria ei este în stare gravă, scrie ziarul citat.
"Nu te gândeşti că i se poate întâmpla aşa ceva unui om atât de tânăr. Eu vreau să fiu cât mai optimistă posibil, pentru că e foarte tânără", a spus Dana.

Michaela Niculescu a făcut parte din echipa magicianului Marian Rîlea timp de 10 ani, începând din 1991. Ea a studiat la Oxford şi la Viena şi a lucrat ca redactor, producător TV, iar mai apoi ca lector universitar. În timpul liber, Mica a cântat într-un pub din Bucureşti.
 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Martie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mihalescu Claudia pe 14 Mar 2013, 07:51
    Mica Niculescu

    Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, Mica! Ma rog pentru tine. Sunt alaturi de tatal tau, pe care l-am cunoscut profesional, la mine in birou la Tg-Jiu. Domnule ing. Niculescu fiti tare, Dumnezeu are grija de oamenii buni ca Mica.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod