"MasterChef": Dans la cratiţă şi preparate inovatoare

O tânără a încercat să îi impresioneze pe membrii juriului, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scarlatescu, nu doar cu preparatul său, ci şi cu mişcări de dans la cratiţă.
Andreea Tereza Prelipcean le-a oferit juratilor un moment inedit de dans la cratiţă. Pasionata de gătit, dar şi de muzică şi cluburi, ea a ţinut să le demonstreze juraţilor că gătitul poate fi distractiv pe muzică şi mişcări de club.

Chiar dacă dansul său nu i-a impresionat pe jurati, platingul de tagliatele bolognese i-a adus acesteia un sorţ şi intrarea în etapa următoare.

Un alt concurent care a impresionat juriul a fost Victor Nemeş, un bucureştean de 35 de ani, de profesie pilot şi instructor moto defensiv, care a demonstrat în faţa juraţilor că motoarele şi masinile se asortează bine cu bucătaria.
El a pregatit o farfurie de paste homemade cu chilly şi creveţi, care i-a adus laudele juratilor.

Căsătorit şi tată a doi copii, dintre care unul este adoptat din Cambodgia, unde a ajuns cu diverse proiecte sociale, Victor a mizat pe un preparat simplu, dar delicios, care a încântat papilele gustative ale celor trei maestri.
"În sezonul întâi am mai mâncat nişte paste aşa de bune". Până acum, în sezonul ăsta nu am reuşit să dau de fructe de mare făcute în felul în care le-ai făcut tu.
Îmi place mâncarea ta. Un mare da"
, i-a spus Cătălin Scărlatescu.

Dacă cei mai mulţi concurenţi au mizat marţi seară pe preparate clasice, Lucian Morteanu a venit decis să cucerască “MasterChef” cu un plating de bucătarie moleculară: Panang gai – pui cu lemongrass.
Juratii nu au fost convinşi, astfel că l-au supus unei probe pe loc: să gătească un ou ochi ca la carte. "Ca să ajungi să faci bucătărie moleculară, îţi trebuie mulţi ani de practică", l-a sfătuit Cătălin Scărlătescu.

A primit însă sorţul pentru curaj şi pentru că a reuşit să le starnească juraţilor curiozitatea.

Tot marţi, la Pro TV, şi-a făcut intrarea în scenă simpaticul Sissoko, fost concurent în primul sezon.
De data aceasta însă, Sissoko a trecut în tabăra cealaltă şi le-a dat o mână de ajutor în jurizare celor trei chefi.
După ce s-a făcut remarcat în primul sezon "MasterChef" cu preparate care incită papilele gustative, dar şi cu emoţiile care l-au copleşit de-a dreptul, Sidia Sissoko a urmat cursuri de bucătar şi în vara trecută şi-a luat diploma de chef.

În noua postură, Sisso, cum îi spun prietenii, a recunoscut că a fost o reală plăcere şi onoare să revină pe platourile show-ului care l-a făcut celebru, de data aceasta nu în ipostaza de concurent, ci de ajutor al juraţilor.

 
 
Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Martie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod