TABOO BOYS- PE 1 MARTIE, LA BAMBOO

· Maestru de ceremonii: Mihai Mitoseru ·
Vineri, 1 martie, Bamboo le va oferi tuturor doamnelor si domnisoarelor cel mai sexy martisor: un spectacol incendiar, sustinut de Taboo Boys si maestrul de ceremonii Mihai Mitoseru, incepand cu ora 22.00. Peste douazeci de dansatori profesionisti din intrega lume vor veni in premiera in Romania, special pentru evenimentul ce se anunta a fi cel ma incitant show de coregrafie al anului: “Strip Side Story”.

Denumit dupa celebrul musical american “West Side Story”, show-ul oferit de “Taboo Boys” este mai mult decat un spectacol erotic. Dragostea, ura, momentele comice si dramatice vor fi transpuse prin arta dansului si vor crea o poveste surprinzatoare. Dansatori profesionisti din Spania, Italia, Elvetia, Germania, Japonia, si China, alaturi de Taboo Boys si maestrul de ceremonii Mihai Mitoseru, le vor oferi doamnelor si domnisoarelor prezente un show unic, pe care cu siguranta nu il vor uita curand.

Domnii vor avea si ei parte de surprize, oferite de cele mai frumoase si talentate dansatoare, care vor condimenta seara prin costume sexy, miscari senzuale si aparitii spectaculoase.         

 
Intrare: 30 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod