"Superbebe TV", o noua emisiune pentru parinti si copii, la Romantica

Facebook Twitter Comenteaza


Despre copii, pentru toti parintii - astfel se rezuma cea mai noua emisiune din grila Romantica. De Ziua Copiilor, postul de televiziune, in colaborare cu revista "Superbebe", a pregatit telespectatorilor o noua emisiune, in fiecare duminica, de la ora 11:00: "Superbebe TV".

"Superbebe TV" este un magazin TV despre ipostaza de a fi parinte, gazda tuturor mamicilor si taticilor fiind Tana Pazara, redactor sef "Superbebe", dar si moderator la Romantica.

Astfel, telespectatorii Romantica vor putea urmari, duminica de duminica, o emisiune cu o gazda-mamica, care va oferi cele mai noi trucuri, descoperiri, noutati despre si pentru cei mici, dar si pentru parinti. "Superbebe TV" este un program in care un superbebe (in fiecare editie altul) apare intr-o ipostaza inedita, aceea de interviator al unei vedete-mamica sau viitoare mamica. Preconceptia, nasterea, cresterea si ingrijirea celor mici sunt doar cateva teme ce vor fi abordate in noua emisiune Romantica.

De ziua copiilor, prima mamica vedeta care va veni la "Superbebe TV" va fi Sanda Ladosi. Cantareata va vorbi din proprie experienta despre sarcina si le va dezvalui telespectatorilor Romantica daca baietelul ei va mai avea un fratior sau o surioara.

Si tot duminica, de ziua copiilor, "Superbebe TV" le-a pregatit celor mici multe surprize. In Baneasa Mall se va desfasura un casting pentru a gasi cei mai potriviti copii care sa fie vedete in noua emisiune Romantica, iar un clown sau o sesiune de face painting sunt doar cateva cadouri pregatite de echipa "Superbebe TV" pentru cei mici.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod