Stephen King face dovada maiestriei sale, la Pro Cinema

Facebook Twitter Comenteaza
Stephen King face dovada maiestriei sale, la Pro Cinema

Unul dintre cei mai populari autori si scenaristi din Statele Unite ale Americii, Stephen King, va fi prezent la Pro Cinema incepand din 7 martie, in fiecare vineri din luna martie la "Filmul de 10", prin miniseria "Virus mortal" ("The Stand". Regele genului horror a declarat despre propria celebritate: "Sunt, de fapt, echivalentul artistic al Big Mac-ului si al cartofilor prajiti".  
Autor a peste 200 de povestiri, printre care 50 de bestseller-uri, Stephen King spune ca, dupa parerea sa, groaza este una dintre cele mai interesante emotii, iar el incearca "sa-i terorizeze" pe cititori si telespectatori cat poate de mult.
Inainte de a imagina scenariile care aveau sa-i terifieze pe telespectatori, King a avut de infruntat demonii propriei persoane - dependenta de cocaina, medicamente si alcool sunt doar unii dintre acestia. El recunoaste faptul ca, unele dintre scenariile sale au fost scrise intr-o asemenea stare de betie incat nici macar nu-si mai aminteste ce a scris. Stephen King obisnuieste ca, in fiecare film pentru care a scris scenariul, sa interpreteze un mic rol. In "Virus mortal", miniserie care prezinta terifianta batalie dintre bine si rau pe fondul decimarii populatiei in urma unor experimente secrete ale guvernului american, Stephen King interpreteaza rolul episodic al lui Teddy Weizak.
El ii are ca parteneri in aceasta pelicula pe Gary Sinise si Rob Lowe.  
"Regele terorii" mai poate fi vazut in roluri episodice si in cea de-a patra parte a miniseriei, "Varsta de aur" ("Golden Years"), difuzata de Pro Cinema pe 7 martie, de la ora 01.00, dar si in "Misterul din Haven Falls" ("The Tommyknockers"), difuzat la acelasi post TV pe 13 martie, de la ora 00.00.  

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod