Harrison Ford, condus acasa de masina politiei...

Facebook Twitter Comenteaza
Harrison Ford, condus acasa de masina politiei...

Harrison Ford, actorul din "Razboiul Stelelor: Imperiul Contraataca", care va fi difuzat de ProCinema pe 10 martie, de la ora 22.00, a participat la petrecerea lui Elton John de dupa ceremonia de decernare a premiilor Oscar, iar la finalul acesteia, nu a fost in stare sa ia legatura cu soferul limuzinei cu care a venit.
Timp de o ora, in care au stat in frig, in asteptarea limuzinei, Ford si sotia sa, Calista Flockhart, au urmarit cum Seal si Heidi Klum, Tim Allen, Faye Dunaway si alte vedete s-au urcat in masini, pentru a se intoarce acasa. Pana la urma, cei doi au ajuns pe bancheta din spate a unei masini de politie. Pentru ca soferul limuzinei lor nu a fost de gasit, alta limuzina nu era disponibila in noaptea Oscarurilor, iar fanii ii asaltau pentru autografe, actorul a fost nevoit sa apeleze la politia din Los Angeles pentru ajutor.  
Politistul care l-a dus acasa pe Harrison Ford a afirmat ca nu ar fi facut asta, daca nu ar fi crezut ca siguranta actorului este pusa in pericol de fanii isterici ai acestuia.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod