Stejarii Country Club a celebrat inaugurarea oficială a complexului și deschiderea facilităților exterioare



Driving range-ul de golf se întinde pe o suprafață de 19.000 mp și dispune de 20 de standuri pentru exersarea loviturii lungi pe o distanță de 220 metri, 8 standuri pentru lovitura scurtă, precum și de zone de „chipping” (arie cu obstacole) și „putting green”. Școala de golf din cadrul Stejarii Country Club pune la dispoziție cursuri de grup și lecții private pentru jucători de toate vârstele, fiind atent îndrumați de instructori internaționali.

Printre celelalte facilități exterioare ale clubului, se numără piscina olimpică cu sistem de încălzire, înconjurată de pavilioane private unde există posibilitatea de a rezerva tratamente oferite de Shiseido Spa, cele două terenuri de tenis acoperite cu zgură Conipur Pro Clay,  special dezvoltată pentru jocul de înaltă performanță, peretele de escaladare ce prezintă zone cu înclinații diferite, pista de alergare dezvoltată pe o distanță de aproximativ 600 de metri, și două terenuri de platform tennis, primele de acest tip din București.
În apropierea piscinei, este amenajată terasa Al Fresco, ce asigură specialități culinare rafinate.

Pentru mai multe informații despre Stejarii Country Club, vă invităm să accesați site-ul www.stejariicountryclub.ro și pagina de Facebook a complexului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod