Stejarii Country Club a celebrat inaugurarea oficială a complexului și deschiderea facilităților exterioare



Evenimentul de gală a reunit atât membri ai clubului, cât și reprezentanți exponențiali din diverse domenii precum Andrei Pavel, Camelia Potec, Sorana Cîrstea, Andreea Răducan, Sandra Izbașa, Adelina și Cristi Chivu, Camelia Șucu, Roxana Ciuhulescu, Dana și Bogdan Enoiu, Corina Bârlădeanu.

Facilitățile exterioare ale complexului au fost prezentate prin intermediul unor momente artistice deosebite: înot sincron realizat de echipa Academiei Naționale de Sport din Bulgaria și un moment de vals susținut de șase perechi ce aparțin Academiei de Dans Mihai Petre, prezentând astfel zona dedicată golfului și acoperișul clubului.
Artistul plastic Mirela Trăistaru a realizat cu ocazia acestui eveniment un tablou ce ilustrează cadrul natural deosebit în care este situat complexul Stejarii Country Club, alături de principalele activități în aer liber disponibile membrilor.
Inaugurarea oficială a acestor facilități a fost marcată prin momentul în care modelele umane integrate în peisajul Mirelei Trăistaru au prins viață, impresionându-i astfel, pe invitați. Ulterior, pictura a fost dăruită complexului Stejarii Country Club. Seara s-a încheiat cu reprezentația lui Bogdan Olteanu, finalist în cadrul emisiunii Românii au talent, ce a dezvăluit în mod uimitor sigla Stejarii Country Club printr-o pictură cu glitter.

Una din principalele atracții din cadrul clubului este și zona dedicată practicării golfului, care se adresează atât începătorilor, cât și profesioniștilor.
Această facilitate, alături de zonele de platform tennis și spa, asigură acces și persoanelor care nu se numără printre membri.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod