Soţul cântăreţei Celine Dion, operat de cancer

Rene Angelil a fost operat de cancer la gât, în decembrie 2013, se simte bine şi se recuperează, a declarat artista canadiană într-un comunicat.
În ultima vreme, Celine Dion s-a împărţit între concertele pe care le susţine în Las Vegas şi îngrijirea soţului său, Rene Angelil, în vârstă de 72 de ani, căruia i s-a extirpat cu succes o tumoare din zona gâtului, pe 23 decembrie 2013, informează contactmusic.com.

"Nu vreau ca Rene să se streseze cu probleme legate de muncă. Doresc să se recupereze sută la sută. Mi-am susţinut concertele la Colosseum (în Las Vegas, n.r.) şi totul este sub control", a afirmat Celine Dion, într-un comunicat pentru site-ul people.com, citat de Mediafax.

Celine Dion şi Rene Angelil, care este şi managerul cântăreţei, s-au căsătorit în 1994 şi au împreună trei copii: Rene-Charles, în vârstă de 13 ani, şi gemenii în vârstă de patru ani Eddy şi Nelson.

Celine Dion s-a născut pe 30 martie 1968, în Canada, într-o familie melomană cu 14 copii.
Céline Dion a cucerit apoi, pe rând, Quebecul, Franţa şi, în cele din urmă, Statele Unite. În scurt timp, vocea sa a devenit cunoscută şi iubită în întreaga lume. În cei peste 25 de ani de carieră, Céline Dion a primit nenumărate premii muzicale şi a vândut peste 200 de milioane de albume.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod