Sondaj eva.ro: Se vor împăca Bianca şi Adrian Cristea?

După aproape trei ani, Bianca Drăguşanu şi fotbalistul Adrian Cristea nu mai formează un cuplu. Crezi că ruptura lor e definitivă?
În ultima perioadă, au apărut mai multe "scurt-circuite" între Bianca şi Cristea. Tabloidele au scris că declaraţiile fostei asistente a lui Capatos despre Cătălin Botezatu sau faptul că fotbalistul tot apărea la braţ cu diverse admiratoare au influenţat decisiv ruptura dintre cei doi. Cert e că, în loc de căsătorie, aşa cum se aşteptau prietenii celor doi, mai ales după anunţarea logodnei, cuplul monden Bianca - Cristea a ajuns în impas, iar cei doi s-au despărţit chiar înainte ca fotbalistul să plece în cantonament, în Turcia, cu echipa lui, "U" Cluj.

Mai mult, în scenă a intrat recent şi Denisa Nechifor, cu care Adrian are un copil. Ea a spus la Kanal D că ştie de mai multe zile de despărţirea lui Cristea de Bianca. "Adi a plecat în cantonament de la mine de acasă, de la copilul nostru. A venit obosit, dar cu haine curate. De fiecare dată când vine la noi este fericit, nu ştiu cum este cu Bianca. Ştiu că de câteva zile sunt despărţiţi", a declarat Denisa Nechifor.

Ziarele au relatat că Bianca a plecat la Madrid, la nişte prieteni. Mai mult , a şters toate fotografiile cu Cristea de pe contul ei de Facebook şi şi-a modificat statusul în care apărea că e logodită cu "Prinţul".

Totuşi, personajele mondene sunt deseori nestatornice şi au produs multe surprize. În plus, decizia celor doi e încă proaspătă, iar timpul şi separarea ar putea să-i schimbe, dacă nu pe amândoi, atunci măcar pe unul dintre ei şi să-i facă să înţeleagă dacă pot trăi unul fără celălalt. Spune ce crezi despre despărţirea celor doi: s-a terminat pentru totdeauna sau nu?
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lorand pe 2 Feb 2012, 21:57
    bianca dragusan i cristea

    terminati cu personajele astea ca deja plictisiti oameni hai ca nu au facut ceva ptr tara acesti oameni prea multa atentie se da la nimica toata

    2
    0

  • deea pe 2 Feb 2012, 16:43
    bianca dragusanu si adrian crisrea

    consider ca acordati prea multa atentie si faceti prea mult caz,pentru nimic!nu imi amintesc ca aceasta Bianca sa fii facut ceva atat de memorabil incat sa tot fie adusa in atentia oamenilor....cat despre Cristea o sa supravietuiasca si fara Bianca,nu va faceti griji!!!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod