Adelina Pestriţu vrea să fie mamă în următorii 3 ani

Prezentatoarea emisiunii „D-Paparazzi” (Kanal D) împlineşte mâine 25 de ani. Singurul ei regret e că nu are încă o familie.
Prezentatoarea emisiunii „D-Paparazzi” (Kanal D) împlineşte mâine 25 de ani. Singurul ei regret e că nu are încă o familie.

Adelina Pestriţu se pregăteşte pentru o mare petrecere, mâine-seară, în Club Princess, de ziua ei de naştere. Bruneta împlineşte 25 de ani şi chiar dacă a trecut printr-un mariaj nefericit cu Liviu Vârciu şi deocamdată nu are o familie, Adelina încă speră că îşi va găsi sufletul-pereche în curând. „Am un singur regret, la care mă tot gândesc în aceste zile. Fac 25 de ani şi încă nu mi-am întemeiat o familie, chiar dacă mi-aş fi dorit ca până la această vârstă să o am. Cred totuşi că trebuie să urmăm cursul vieţii şi să lăsăm lucrurile să se întâmple. N-am găsit încă pe cineva cu care să fac pasul cel mare, dar sunt convinsă că Dumnezeu mi-a pus deoparte ceva doar pentru mine”, a declarat Adelina pentru ziarul "Ring".

Ea speră ca bărbatul vieţii ei să apară curând în viaţa ei, astfel încât în cel mult trei ani să aibă un copil: „Vârsta optimă la care aş vrea să fac un copil e 28 de ani. Mai am încă trei ani în care să cunosc un bărbat, să petrecem timp împreună şi să-mi dau seama dacă el e sau nu alesul.”

Adelina îşi va sărbători ziua în două reprize: mai întâi în Capitală, apoi în Poiana Braşov, cu prietenii. Mâine-seară, vedeta şi-a chemat peste 80 de prieteni în clubul din Regie, unde va schimba mai multe rochii, relatează "Ring". „Mi-am făcut rochii pe comandă la două prietene şi de-abia aştept să le port. Din nefericire, joi voi şi munci. Sper doar să fie îngăduitori colegii cu mine şi să-mi dea drumul mai repede”, a spus prezentatoarea.

Adelina va pleca la munte în câteva zile, unde urmează partea a doua a distracţiei: „Vom merge în gaşcă la Poiana Braşov. Nu ştiu să schiez, dar probabil mă voi bate cu bulgări şi mă voi da cu sania. În loc de vin fiert, voi alege un ceai verde, pentru că nu beau alcool. Ceaiul verde e foarte bun la detoxifiere şi m-a ajutat foarte mult în cura mea de slăbire. Singurul dezavantaj e că îmi dă energie şi mă culc numai pe la ore târzii, gen 4.00.”
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod