Snails lanseaza "Nu-mi pasa", la Bucuresti

Facebook Twitter Comenteaza
Snails lanseaza

Snails lanseaza cel mai nou album al lor, "Nu-mi pasa". Concertul de lansare va avea loc in Bucuresti, Laptaria Enache, vineri, 17 octombrie la ora 20:00.

Baietii de la Snails si-au inregistrat albumul la Chisinau si a fost mixat ulterior in studiourile Oilville Studio din Londra – punct de pornire pentru cele mai multe formatii brit-pop din Europa. "Nu-mi pasa" contine 10 piese nou-noute la care trupa a lucrat pentru mai bine de un an. Materialul surprinde umorul molipsitor al trupei, care te atrage sa nu te opresti la o singura ascultare.

"Am incercat sa transmitem mai exact energia pe care o are Snails in concerte.
Instrumentele au fost inregistrate, in majoritatea pieselor concomitent, evitand pe cat de mult posibil suprapunerile ulterioare. Astfel, piesele sunt mai energice si mai sincere", spune solistul formatiei, Lilian Severin.

"Am incercat sa ironizam in 'Nu-mi pasa' un sir de 'probleme inventate' de catre muritori. Nu ridiculizam adevarate greutati ale vietii, ci vrem doar sa atentionam asupra cazurilor cand oamenii isi nascocesc depresii pentru probleme inexistente. Raspunsul cel mai simplu care ne vine noua în astfel de cazuri este simplu – Nu-mi pasa!", spun baietii de la Snails.

Asa au inceput inregistrarile noului album: "Nu ne pasa, vom ajunge la Londra, chiar daca va fi greu de facut" – au spus muzicantii si au pornit la drum.
Filosofia s-a dovedit a fi viabila – noul produs muzical promite a fi peste asteptari.

De asemenea, trupa Snails a lansat de curand un videoclip la piesa Superbasuri, clip la care baietii au lucrat aproape jumatate de an. Filmarile s-au desfasurat la Chisinau, sub marca tanarului regizor Viorel Mardare. "Este un clip suprarealist, cu note ironice. Are la baza o istorie neadevarata, dar foarte probabila din societatea noastra", spune solistul Snails, Lilian Severin.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod