"Dream Team"-ul de la Romantica detine secretul tineretii vesnice

Facebook Twitter Comenteaza


Cristina Turnagiu (consilier de imagine), Anca Radulescu (make up artist), Massimiliano (hair stilist) si Irina Petrea (personal coach) vor arata la Romantica, in editia "Dream team" de sambata, 11 octombrie, cum te poti intoarce in timp cu cel putin 10 ani. Exista vreun secret al tineretii vesnice?

Violeta Tiganescu a apelat la specialistii "Dream Team" pentru a obtine un look mai tanar si, de ce nu, pentru a fi mai furmoasa. Emotiile nu au lipsit si pe alocuri si neincrederea si-a croit drum in sufletul Violetei.
Dar totul s-a sfarsit cu un zambet si o sedinta foto extraordinara. Doamna Tiganescu a trecut printr-o serie de operatii de intinerire a fetei. Dupa experieta "Dream Team", Violeta arata si se simte mai bine ca niciodata. Toti cei care au vazut-o au putut jura ca frumoasa doamna a intinerit cu cel putin 10 ani.

"Dream Team mi-a schimbat viata, ma  simt mai frumoasa si am mai multa incredere in mine. Am intinerit  cu 10 ani! Multumesc Dream Team!", a declarat plina de entuziasm Violeta.

Dream Team-ul ofera o transformare totala femeilor ce apeleaza la emisiune, pornind de la prezent, imbunatatind stilul (incluzand aici vestimentatia si look-ul) si culminand cu atitudinea pe care ar trebui sa o aiba in viata.
Pentru o anumita perioada (timp in care invitata dream team-ului este izolata de familie si prieteni - asigurandu-ne astfel de impactul schimbarilor) "subiectul" va trece prin etapele unei transformari definitive ce ii va imbunatati viata, dar si perceptia despre propria persoana. Momentul culminant al emisiunii este cel al reintalnirii cu cei dragi - fie ca este vorba de familie sau de prieteni - evenimentul de regasire va fi o surpriza pentru toti cei apropiati.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (36)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sandu adriana pe 8 Iun 2012, 20:50
    dream team

    ma numesc adriana,sunt din iasi,am 32 de ani,imi doresc sa particip si eu la emisiunea dumneavostra,pana la varsta asta tot timpul am fost complexata ca nu am sani,nu mi-am putut permite luxul de a avea o dantura frumoasa,cum asi putea fi una din doamnele sau domnisoarele alese???imi doresc din inima sa pot schimba ceva la fizicul meu,va multumesc.

    0
    0

  • Mona pe 31 Mai 2012, 19:47
    o ultima speranta

    Ma numesc Mona si am 36 ani. Am un bust foarte proeminent si pentru mine acest lucru este o mare problema. Permanent ma simt complexata de acest lucru si, in ultimul timp, am chiar si dureri de spate. Am vrut mereu sa fiu "normala", cu un bust "normal". Am strans bani, dar permanent tariful operatiilor de acest fel se maraesc; si in aceasta perioada nici atat nu mai imi permit asa ceva. Singura mea speranta a ramas emisiunea dumneavoastra. Puteti sa ma ajutati? Va multumesc!

    0
    0

  • szekely veronica oana pe 24 Mai 2012, 16:10
    doresc din suflet sa ajung la emisiune

    buna ,sunt oana an 26 ani sunt din baia mare ,si sunt casatorita de 8 ani am 2 baietii de 8 si 2 ani,si vreau sa va povestesc pe scurt povestea mea si drama prin care trec ,dupa nasterea prinului baiat am ramas cu un surplus de grasime de 30 kg greu ca dintro data de la 53 de kg sa ajungi la 83 .au trecut ani si tot pastile si diete dar nici un rezultat.am ramas a doua oara insarcinata si cind am aflat vestea am fost socata pt. ca mirea frica sa fac aldoilea copil ca sa nu ma mai ingras si mai tare.dar am trecut si peste asta am nascut si am ajuns sa cintaresc acum mult mai mult aveam 83 si apoi am ramas cu 93kg .sunt foarte disperata ca nu mai stiu ce sa fac sa pot sa slabesc de acea asi apela la dumneavoastra la emisiune sa ma ajutati daca puteti.va rog din suflet.

    0
    0

  • carbunariu oana pe 24 Mai 2012, 15:00
    as vrea sa fiu multumita de felul cum arat

    Felicitari pentru ceea ce faceti sunt multe femei care au nevoie de ajutorul vostru.Sunt oana am 25 de ani am un baietel minunat dar in timpul sarcinii am luat in greutate 25 de kilograme.dupa ce am nascut baietelul meu nu a vrut sa ia piept iar sanii mi sau tras foarte tare iar acum sunt mici si lasati lucru care ma nemultumeste si ma face sa nu ma mai simt atragatoare.cat despre cele 25 de kilograme ma-m grabit sa le dau repede jos si am ramas cu vergeturi pe spate coapse si picioare si mai am si celulita.Tot ce nu-si doreste o femeie eu am din pacate.Sper sa ajung pe mainile voastre SI SA MA FACETI SA MA SIMT DIN NOU FEMEIE.

    1
    0

  • nicoleta pe 23 Mai 2012, 16:02
    dreamteam

    as vrea sa ajung si eu la voi in emisiune credeti ca se poate?

    1
    1

  • nicoleta pe 21 Dec 2010, 20:53
    ..

    as dori un raspuns va rog frumos

    1
    0

  • Nicoleta pe 21 Dec 2010, 20:52
    buna

    Cum s-ar putea ajunge la emisiunea dumneavoastra ? As dori sa o inscriu si pe mama mea doarece este mereu complexata de aspectul sau fizic si uitandu-va la voi si ar dori ajutorul vostru. Va multumesc.

    1
    0

  • Nely pe 11 Dec 2010, 21:11
    vreau sa ma ajutatii

    Cum pot sa ajung la emisiunea Dumneavoastra?.....:(((

    0
    0

  • Nely pe 11 Dec 2010, 21:10
    va rog sa ma ajutati va rog...

    buna ziua ma numesc Nely am mare nevoie de ajutorul dv..credeti ca ma putetii ajuta..va multumesc..

    0
    0

  • FISCU GABRIELA pe 4 Dec 2010, 13:34
    va rog sa ma ajutati

    Buna ziua ma numesc Fiscu Gabriela am 43 ani si sunt complexata ca sunt grasa si am o deviatie de sept si asi dori o schimbare in viatea mea sa devin un om cu mai multa incredere in mine imi necesita aceasta schimbare pentru a putea aparea pe scena sa cant fara sa imi fie rusine de mine. VA multumesc?

    0
    0

  • dragolici claudia pe 4 Dec 2010, 13:24
    va rog sa ma ajutati

    ma numesc dragolici claudia si am 31 ani am doi copii 11ani baietelu si 5ani fetita sunt complexata ca nu am sani sunt foarte trasa la fata si am cearcani fff urate sotul meu m_ea inselat pentru faptul ca nu mai sunt omul care am fost din cauza lui am ajuns asa. va rog sa ma ajutati sa imi recapat increderea in mine sa devin cea ce am fost candva ca ma simnt moarta prin iinauntru prinauntru si afara

    0
    0

  • neagu simoneta pe 27 Nov 2010, 13:22
    sccimbare de look

    buna ziua, as dori sa-mi spuneti cum se poate ajunge in emisiunea dv. va multumesc.

    0
    0

  • ginutza27 pe 23 Oct 2010, 13:23
    Nu imi place corpul meu

    Buna ziua urmaresc emisiunea dvs ,imi place foarte mult.Stiu ca e imposibil ca eu sa fiu aleasa la acesta emisiune ,dar inca mai sper ,speranta moare ultima ,in urma cu 4 ani am tinut o ''cura de slabire'' nu mai mancam nimic ,am baut otet f mult si am slabit f mult intr-o perioada f scurta ,kg pe care in perioada imediata le-am si pus la loc dublu pot spune ,sant f trista am ramas cu f multe prb de atunci m-am ingrasat enorm,nu imi mai suport corpul si pe mine insumi ,imi doresc din toata inima ca dorinta mea sa fie ascultata,Va multumesc am nevoie de dvs .

    0
    0

  • Alamita Nusa pe 20 Oct 2010, 19:08
    sa fiu frumoasa sa pot zambi

    Buna ziua ma numesc Alamita Neli si am urmarit emisiunea Dv as vrea sa o ajut pe mama mea cu ajutorul Dv are nevoie de voi va multumesc.

    0
    0

  • timea pe 9 Nov 2009, 22:01
    sa imi schimb look-ul

    buna am 19 ani si mi se pare ca nu mai sunt frumoasa deloc. am un baietel de 9 luni m-am ingrasat f... mult in perioada sarcini dar dupa nastere am slabit rau de tot. sanii mi s-au micsorat foarte mult si sunt fff lasati... as vrea sa stiu cum mi-ar sta bine. am ochii caprui si foarma mai alungita, 1.62 inaltime, par lung vopsit negru, tunsa in scari, ten masliniu va rog dati-mi un sfat

    0
    0

  • BOT DACIANA pe 9 Aug 2009, 23:55
    SA FIU MAI FRUMOASA

    Nu stiu sa umblu bine la calculator,dar imi dau interesu pentru binele meu.Ma numesc Bot Daciana am 32 de ani am inaltimea de 1,66 si 87 de chilograme .As dori din suflet sa fiu si eu una dintre cistigatoarea concursului .Am si eu doi copii foarte ,foarte frumosi .Baiatul are 14 ani ,iar fica mea are 5ani, pe baiat lam nascut normal iar pe fetita am nascuto cu cezariana.Am o depunere de grasime foarte mare ,pieptul mi s-a lasat am probleme cu spatele din cauza asta,am depunere de grasime pe burta,pe coapse.Fiul meu si cu sotul mia zis sa incerc la aceasta emisiune daca o sa am noroc .Fica mea a zis ca nu sunt grasa ce sunt bine facuta dar fiul meu ma corecteaza si cum sa ma imbrac si am observat ca ieste putin rusine cu mine,de aceea cu ajutorul "BUNULUI DUMNEZEU" am apelat la emisiunea dumneavoastra.Lucrez la o cantina sociala ca si ingrijitor si simbata cind este emisiunea eu lucrez de noaptea .Va felicit pentru cea mai tare emisiune pentru'' FEMEI'' va urez mult succes in emisiune.Va pup dulce pe totiiiiiii......

    0
    0

  • enuta-iordana pe 1 Apr 2009, 20:02
    as vrea sa fiu fericita

    in primul rand vreau sa salut echipa Dream Team sunteti o echia de ingeri care fac ca viata celor pe care ii ajutati sa fie mai frumoasa ,sa fie asa cum ne dorim fiecare stiti sa aduceti zambetul pe buzele celor care apeleaza la voi ,acum sa va spun cate ceva despre mine ,am 32 de ani sunt o pesoana implinita din puctul de vedere al familiei am o fetita de 11 ani si un baietel de 1 si doua luni sunt fericirea noastra ,e tineretea noastra pe care o vedem in ochii lor dar datorita tratamentelor facut pentru a pastra sarcina am ajuns sa imi fie rusine sa ma mai dezbrac in fata sotului meu ,el ma incurajeaza dar in sufletul meu e greu , fetita am inascut-o normal dar baietelul prin cezariana din anumite probleme mia cop operatia si acum am burta lasat si stramba ,am sanii lasati inca mai alaptez ma gandesc la sanatatea copiilor cu cat ii alaptezi mai mult am inteles ca e mai bine ,am vergeturii peste tot pe sani ,pe burta , pe coapse si pe picioare eu inainte de a ramane insarcinata cu baietelul aveam 50 kg si am luat in timpul sarcinii cam 22 kg am incercat sa fac sport dar din cauza ca ma doare si acum operatia nu pot sa fac abdomene poate daca ma ajutati si pe mine imi doresc sa fiu o mama cat ami frumoasa si copii sa fie mandri de mama lor nu am gastigat niciodata nimic sper ca Bunul Dumnezeu sa ma ajute prin Ingerii trimisi de el sa ajute multe femeii care sunt la fel ca mine va multumesc din suflet si va doresc sanatate ,mult noroc in viata ,cat mai multe emisiunii si chiar daca nu voi fi o norocoasa le felicit pe cele care au norocul sa le ajutati si le doresc si lor multa sanatate si sa fie fericite pentru ca au avut noroc sa fie ajutate de voi va pup .

    0
    0

  • Renata pe 31 Mar 2009, 23:39
    Mi-as Dorii Sa Pot Fi Fericita....

    Sper Si Cred ca numai emisiunea ''DREAMTEAM '' ma poate ajuta , numai daca vrea bunul Dumnezeu.. :( sa incep sa-mi spun pe scurt mica mea povestioara .. am 2 complexe fara de care nu ma simt ''in pielea mea'' mi-as dorii o interventie rinoplastica si un implant cu silicon .. doar asta m-ar face sa ma simt si eu fericita pe deplin , toti ne nastem cu defecte insa , daca aceste 2 lucruri s-ar rezolva as putea spune ca sunt fericita .. am 25 de ani nu sunt casatorita insa imi doresc mult ca pana la momentul acesta sa devin o printesa .. si cum am mai spus sa fiu fericita pe deplin .. va pup :*

    0
    0

  • GRUIESCU VIOLETA-ANA pe 28 Mar 2009, 19:15
    AMI DORESC SI EU OTRANSFORMARE

    AN PRIMUL RAND AS VREA SA LE TRANSMIT TUTUROR ROMANILOR DIN ROMANIA MULTA SANATATE SI MULTA MULTA FERICIRE SA AIBE PARTE AN TARA LOR. MA NUMESC VIOLETA AM 33ANI LOCUIESC AN SPANIA DE 5ANI SUNT CU SOTUL SI BAIETELUL MEU.AM URMARIT CATEVA EMISIUNI AN CARE FACETI MINUNI AS DORI SI EU SA AM PARTE DE O MINUNE SAU UN MILAGROS CUM SE SPUNE AICI.EMISIUNILE PE CARELE DIFUZATI LA TELEVIZOR SUNT DE NECREZUT EU DOAR ANTRUN VIS FRUMOS CRED CA SE POATE ANTAMPLA ASA CEVA DAR VISELE LE VISEZI NOAPTEA SI DIMINEATA DISPAR.VA FELICIT PENTRU TOT CE FACETI SI MA BUCUR CA MAI EXISTA SI OAMENI BUNI.AS VREA SA VA TRANSMIT MAI MULTE DAR MA LIMITEZ AICI.DORINTA MEA AR FI SA MAI SLABESC 10KG EU CANTARESC ACUMA 70KG .AM ANCERCAT EU CU TE TOATE DAR EU SINGURA NU POT AM NEVOIE DE UN AJUTOR PÈ CARE NUMAI DREAM-TEAM MA POATE AJUTA DACA POATE.EU SUNT O FEMEIE FOARTE PUTERNICA ASA CRED EU SUNT AN ZODIA BALANTA SUNT FOARTE OPTIMISTA.LUCREZ LA UN CAZINOU DE 4ANI FAC CURAT SI VAND BILETE DE BINGO NU ESTE USOR SA TRAIESTI AN ALTA TARA SI SA ANCEPI CU MUNCA DE JOS, SA-TI MAI LASI PRIETENII ADEVARATI SI RUDELE SI FAMILIILE SI SA TRAIESTI SINGUR ANTR-O TARA STRAINA POTI AVEA MULTI MULTI BANI AICI CA FERICIRE NU O AI GANDUL TI-E LA TARA TA DAR NOI ROMANII AM INTRAT ANTRO HORA ASA SPUNEM NOI SI TREBUIE SA O JUCAM DACA VREI CEVA DE LA VIATA MAI BUN PE CALE MATERIALA MA REFER DAR PE CALE SPIRITUALA NE SIMTIM SINGURI DOAR DUMNEZEU E CU NOI.

    0
    0

  • marinela pe 22 Feb 2009, 10:46
    mai exista vreo sansa?

    Am peste 40 de ani si lasand la o parte varsta care incepe sa-si spuna cuvantul ,probleme foarte mari cu tenul,dantura,parul... desi sunt sceptica as vrea sa stiu daca exista vreo solutie

    0
    0

  • andreea pe 21 Feb 2009, 18:05
    un nou inceput

    buna ziua!ma numesc ANDREEA,si pt mine participarea la emisiunea dumneavoastra ar reprezenta un nou inceput sa am incredere in mine...an 24 de ani ,in urma cu 4 luni si jumatate m-am casatorit cu barbatul visurilor mele dar din pacate acum suntem in divort cu toate ca ne iubim mai mult ca niciodata....sunt liceentiata in psihologie,asta mi-am dorit sa fac de mica ,sa ajut oameni,sa-i cunosc ,sa-i descopar si sa le ofer sprijinul meu,dar se pare ca a venit randul meu sa cer AJUTOR...pt a putea continua ,pt mai multa incredere in mine si-n cei din jur,pt a privii din nou partea frumoasa a vietii si pt un nou inceput in lungul meu drum in viata....la 14 ani am slabit 28 de kg in 7 luni,iar de atunci incerc sa-mi controlez greutatea ,mananc mai sanatos sa spunem.in schimb di momentul acela ,de aproape 10 ani sufar ca am sanii mult prea mici,nu sunt in armonie cu corpul meu.am decis sa apelez la emisiunea dumneavoastra pt ca este un moment de rascruce in viata mea,cu toate ca am doar 24 de ani ,iar schimbarea aceasta sunt sigura ca mi-ar da mai multa incredere in mine si-n fortele mele.....sper sa fiu printre fericitele castigatoare pt ca o veche zicala spune...'ce nu te omoara te intareste...'dar cateodata avem nevoie de ajutor pt a ne simtii bine cu noi insine,iar eu va cer ajutorul.va multumesc pt emisiunea pe care o faceti si sper sa ajutati cat mai multe doamne si domnisoare,iar daca eu voi avea privilegiul sa fiu printre ele....va multumesc din suflet.ANDREEA APOSTOL-PLOIESTI-0722332834.VA DORESC O ZI CAT MAI BUNA!

    0
    0

  • cristina popescu pe 7 Feb 2009, 18:52
    complexul meu cel mai urat

    draga dreamteam poate ca exagerez dar ma simt foarte complexata in legatura cu picioarele mele...orice fata isi doreste sa aiba picioare superbe dar eu am o mare problema.:inca din copilarie miau aparut monturi la talpi si nu numai ca ma dor dar ma fac sa ma simt extrem de urata iar vara sunt atat de complexata incat nici makar numi dau jos papucii din picioare...va rog din tot sufletul sa ma ajutati pt ca este foarte important acest lucru pt amii crea io imagine de sine cat mai buna si sa fiu mai increzatoare...vas multumi din suflet daca as putea ajunge la dvs in emisiune...astept raspunsul dvs in curand.va multumesc.cristina popescu- tg jiu

    0
    0

  • daniela pe 1 Feb 2009, 00:33
    slabire

    buna ziua, poate ca sunt multe femei in lumea asta care isi doresc cate ceva, eu sunt una dintre ele care toata viata si-a dorit sa fie slaba;acum am peste 100 de kg si nu stiu la cine sa apelez sa ma ajute pentru ca de bani nu prea dispun, poate ca emisiunea dvs m-ar putea ajuta....nu cred dar incercarea moarte nu are!

    0
    0

  • Timea pe 27 Ian 2009, 21:14
    ajutor!

    As dori sa stiu si eu cum as putea contacta echipa Dreamteam ptr a-i face o surpriza mamei mele ,de 8 martie daca ar putea beneficia de un ajutor ptr o viata mai buna.Este o femeie trecuta prin experiente dure de viata, m-a crescut singura si cred ca e cazul meu sa o rasplatesc!As dori daca se poate sa intru in contact cu membrii DreamTeam ptr a va povestii mai multe.Va rog sa ma ajutati! Va multumesc anticipat!

    0
    0

  • cojocnean carmen teodora pe 16 Dec 2008, 19:29
    asi dori si eu ajutorul vostru

    asi dori si eu ajutorul vostru imi doresc asta din tot sufletul vreau o viata fara retineri si sa fiu mai sigura pe mine

    0
    0

  • cristina pe 13 Dec 2008, 14:57
    Vreau o schimbare

    Buna. Ma numesc Cristina si am 20 de ani!!!!! Inca de prin perioada puvertatii eram o tipa voluptoasa cu forme frumoase si tot ce imi doream dar de vreo 2 ani de zile am ajuns de la 60 de kg la 75 si nu pot sa scap de ele deloc!!!!! Cel mai tare mi se vede grasimea de pe abdomen care este oribila, dezastruoasa si de care nu pot scapa in nici un fel.! Imi doresc sa fiu din nou ca inainte si pentru asta imi doresc mai multe schimbari nu numai legate de greutate dar si de coafura si stilul vestimentar!!!!! Va rog foarte mult sa ma ajutati sa redevin persoana dinainte! Va multumesc din inima

    0
    0

  • gabriela pe 12 Dec 2008, 08:31
    buna

    nu stiu cum sa incep.nu imi place deloc de corpul meu.pe langa ca nu am sani am si o arsura pe mana dreapta si pe sanul drept.nu ma simt deloc bine in pielea mea.poate daca as face niste schimbari ar fi foarte bine.in intimitate sunt f apsenta ma uit la alte fete si vad ce sani mari si frumosi au si eu NIMIK.sper sami puteti raspunde.va multumesc

    0
    0

  • georgiana pe 10 Dec 2008, 17:33
    este ultima mea speranta dreamteam

    am sa va spun pe scurt ceea ce ma deranjaza la mine .pentru inceput va spun ca am 26 de ani un baietel de 6 ani .am avut 75 de kg inainte sa nasc si acum am 53 .am reusit sa slabes mult exact asa cum mi-am dorit dar asta a lasat urme .am multe vergeturi pe burta si pielea mi sa lasat sunt foarte complexata de asta .m-am interesat de costul operatiilor si am aflat ca pretul ma depaseste .stiu ca doar abdominoplastia ma poate ajuta .si sani mei s-au lasat destul si imi doresc enorm sa pot castiga un altfel de concurs .cred ca as fi ce mai fericita femeie din lume sa pot merge si eu la plaja sa nu imi mai fie rusine de mine .asta e tot ce imi doresc si am speranta ca intr-o buna zi voi reusi ..va pupp si va urez multa fericire

    0
    0

  • madalyna pe 1 Dec 2008, 13:37
    cum imi pot schimba culoarea parului?

    vreau si eu un sfat de la massimiliano,cum trebuie sa procedez, ca sa imi pot schimba cul parului. eu sunt vopsita bruneta....si as dori sa obtin o nuanta deschisa de preferinta, blonda....ast rasp....aveti o emisiune....super din care avem multe de invatat chiar si noi adolescentele

    0
    0

  • georgiana pe 30 Nov 2008, 21:25
    geo

    imi doresc nespus de mult sa ajung la dumneavoastra am o mare problema de care multi rad ,va rog ajutati-ma

    0
    0

  • Ema pe 10 Nov 2008, 00:58
    cum ajung si eu la dreamteam?

    vreau mult sa stiu cum pot contacta pe cineva cu care pot discuta despre marele meu complex de inferioritate si sa ajung in concurs

    0
    0

  • maria pe 5 Nov 2008, 18:58
    cred ca ar fi pentru mine o renastere si deasemenea cea mai minunata zi din viata mea

    pentru mine e greu sa vb.despre corpul meu si asta deoarece nu imi place prea mult....nu am sani destul de dezvoltati si pentru mine e ca o rusine....bineinteles am incercat sa strang bani prntru a face o operatie dar nu am reusit....toti prietenii imi spun ca sunt perfecta dar eu nu ma vad asa si sufar cand vad lumea ca are un decolteu frumos si ma doare....hainele mi le aleg singura si chiar ma chinui sa le fac eu uneori...:)cu greu dar vreau sa le am unicate....ei bine nu am sa va spun totul despre mine aici astept sa ma contactati sa va spun povestea mea cu adevarat...va sarut si va iubesc emisiunea foarte mult...

    0
    0

  • grigoras elena pe 4 Nov 2008, 14:48
    ma incanta concursul

    vreau sa aflu mai multe despre acest concurs si daca DUMNEZEU MA AJUTA SA SI CASTIG M-AR BUCURA ACEST LUCRU DAR EU NU PREA CASTIG NIMIC IN GENERAL ASA CA DOAR VREAU SA VAD CUM VA EVOLUA

    0
    0

  • mari pe 3 Nov 2008, 21:07
    as fi cea mai fericita femeie dak as fi selectata sa ajung pe mainile unor specialisti,la dreamteam:)

    Ma numesc mari,am 22 de ani,tocmai m am angajat ca secretara,azi chiar a fost prima mea zi de munca:)Ma caracterizeaza stitul sport casual,iar la serviciu trebuie mai degraba sa incerc sa ma imbrac cat mai elegant....iubesc shoppingul,dar nu ma prea pricep cand vine vorba de ales haine elegante,deoarece nu stiu ce mi-ar veni bine si ce nu....pe scurt,nu stiu ce tip de haine mi se potrivesc!!!As fi tare bucuroasa sa ma ajutati din punctul asta de vedere,dar imi doresc si un nou look,si alte imbunatatiri:)mesajul meu este k sunteti foarte apreciati de toate femeile,sunt sigura si cine stie poate chiar ne vom intalni si va voi spune asta fata in fata!!!!!!!11v-am pupat,echipa dreamteam:*:*

    0
    0

  • madisica pe 3 Nov 2008, 13:05
    schimbare de look

    cum pot sa ajung si eu la emisiunea DreamTeam deoarece vreau si eu o schimbare

    0
    0

  • Saiu roxana pe 29 Oct 2008, 15:50
    SCHIMBAREA RADICALA

    cum pot sa ajung la emisiunea DREAMTEAM

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod